social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταμπουλίδης: Είναι σημαντικό να υπάρξει διάρκεια

Σταμπουλίδης: Είναι σημαντικό να υπάρξει διάρκεια

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών ο Μικρασιατικός πέτυχε δύο πολύτιμες νίκες, που του επέτρεψαν να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Το Σάββατο είχε επιβληθεί του ΑΟ Ιλίου, ενώ χθες (22/12) επικράτησε του Καματερού σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια, για να μην βρεθεί πάλι η ομάδα της Καισαριανής σε δυσάρεστη θέση, όπως σημείωσε στο Soccerlive και ο Κώστας Σταμπουλίδης. «Υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, με ένα-δύο θετικά αποτελέσματα παίρνεις μία ανάσα, αλλά αν δεν έχεις συνέχεια, θα βρεθείς πάλι χαμηλά βαθμολογικά. Είναι σημαντικό να υπάρξει διάρκεια» σχολίασε ο νεαρός προπονητής. Όσο για τη νίκη στο Καματερό, υπογράμμισε: «Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατάφεραν να είναι συγκεντρωμένοι. Είχαν αγωνιστική διάθεση και θέληση. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες κυρίως να μην δεχθούμε γκολ, ωστόσο καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μία από τις λίγες καλές στιγμές του παιχνιδιού».

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τετραήμερο ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (27/12).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35