social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεβέντης: Εύχομαι να μην κλείσουν τα γήπεδα

Λεβέντης: Εύχομαι να μην κλείσουν τα γήπεδα

Μερικές από τις διαπιστώσεις του για το αγωνιστικό δίμηνο που έχει περάσει, αλλά και ορισμένες από τις ανησυχίες του για το νέο έτος μοιράστηκε με το Soccerlive ο Γιάννης Λεβέντης.

Ο προπονητής του ΓΣ Αργυρούπολης έπιασε το νήμα από την τελευταία επίσημη υποχρέωση της ομάδας του για το 2021, που δεν είχε ευτυχή έκβαση (αποκλεισμός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ από τον Άγιο Θωμά), ενώ έκανε την ευχή να μην υπάρξει και φέτος «λουκέτο» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Δυστυχώς, η χρονιά δεν έκλεισε με ωραίο τρόπο. Είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άγ. Θωμά να δίνονται εις βάρος μας πέναλτι και, μάλιστα, δύο. Από την αρχή της σεζόν έχουν καταλογιστεί επτά πέναλτι εις βάρος μας, ενώ έχουμε κερδίσει μόνο ένα! Και αυτό, στο 95ο λεπτό με τα Πετράλωνα! Από στατιστικής άποψης, δηλαδή, η διαφορά στα πέναλτι που έχουν δοθεί εις βάρος μας και υπέρ μας είναι μεγάλη και δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακή η αμυντική μας γραμμή... Διαπιστώσαμε, μάλιστα, ότι τα τρία από αυτά τα πέναλτι, τα έχει καταλογίσει ο ίδιος διαιτητής (σ.σ. Ψαρίδης), ο οποίος απέβαλε αβίαστα στο τελευταίο παιχνίδι τον καλύτερο μας παίκτη (σ.σ. Γκρεβτσίδης), τον οποίο θα αναγκαστούμε να χάσουμε για μερικές αγωνιστικές» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γ. Λεβέντης, για να συμπληρώσει: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία. Η ευχή που θέλω να κάνω, επίσης, είναι να μην κλείσουν τα γήπεδα. Εύχομαι να μην ζήσουμε πάλι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αυτά που ζήσαμε πέρσι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35