social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I ΑΕ Χαλανδρίου: Έντυσε στα πράσινα τον Κούντου

Θέμα soccerlive I ΑΕ Χαλανδρίου: Έντυσε στα πράσινα τον Κούντου

Στην ΑΕ Χαλανδρίου φροντίζουν να δημιουργήσουν μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος ενισχύοντας το δυναμικό σε όλες τις γραμμές, ενόψει του απαιτητικού β' γύρου.

Άλλωστε, το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ θα είναι ανταγωνιστικό στη συνέχεια και η ομαδα των βορείων προαστίων οφείλει να είναι ενισχυμένη στην κούρσα που θα κάνει προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για να κόψει πρώτη το νήμα στον 4ο όμιλο.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου, μετά από προσωπικές ενέργειες του επιχειρηματία, Κώστα Αλαφούζου ολοκλήρωσε μεταγραφική κίνηση από το «πάνω ράφι» φανερώνοντας εκ νέου, μετά την πρόσληψη Παπασπύρου, την αποφασιστικότητά της για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπασπύρου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 28χρονος αμυντικός μέσος, Λουσιέν Κούντου.

Ο γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού στις 3/9/1993 την περσινή χρονιά ολοκλήρωσε της σεζόν στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά ενώ και φέτος άνηκε στο δυναμικό των κυανόλευκων που συμμετείχαν στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνική.

Η έλευση του Δημήτρη Παπασπύρου έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης, αφού είχε συνεργαστεί με τον Βοιωτό προπονητή στον Ηλυσιακό έχοντας διαγράψει μια από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του. 

Ο "Λου" μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Α' ΕΠΣΑ στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Ιερόθεου, καθώς και με εκείνη του Κερατσινίου για το πρωτάθλημα του Πειραιά.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό παράλληλα με τη φανέλα της Δόξας Βύρωνος και του Ηρακλή Ψαχνών ενώ έχει φορέσει τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης όπου έπαιξε μπαράζ για την άνοδο στην Football League καθώς και της Δόξας Βύρωνος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35