social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νεα Ιωνία: Πρώτη προπόνηση για το νέο... έτος και στο βάθος μεταγραφές

Νεα Ιωνία: Πρώτη προπόνηση για το νέο... έτος και στο βάθος μεταγραφές

Στη Νέα Ιωνία δεν έχουν σκοπό να... μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού η διαφορά των τριών βαθμών που υπάρχει από την κορυφή είναι μικρή.

Έτσι λοιπόν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο σχεδιάζουν με αισιοδοξία το μέλλον και κοιτάζουν πως θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Ήδη μάλιστα έχουν βολιδοσκοπηθεί κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι σε θέση από τις πρώτες κιόλας ημέρες τους στην ομάδα να βοηθήσουν.

 Αυτό σημαίνει ότι ο προσφυγικός σύλλογος κοιτάζει περιπτώσεις από το πάνω ράφι. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Ψυρόπουλος και οι συνεργάτες του θα δουν για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές για το 2022 αύριο αφού έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις.

Λίγες ημέρες πριν αποχωριστούμε το 2021 η Νέα Ιωνία έδωσε φιλική αναμέτρηση και αντίπαλος ήταν ο Αχαρναϊκός.

Η Αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κώστα Παπαδόπουλο, με τον Καλαματιανό προπονητή να δίνει την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι στιγμής. 

Η αυριανή ημέρα θα αποτελέσει λοιπόν οδηγό για το... πως θα κινηθούν οι Ιωνιώτες στη συνέχεια αφού ο κορωναϊός... μαστίζει τη χώρα και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις για όλα τα πρωταθλήματα της χώρα.ς 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35