social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρίζος: «Σημαντικό να παίζουμε τα ματς χωρίς να αλλοιώνεται η σύνθεση μας»

Ρίζος: «Σημαντικό να παίζουμε τα ματς χωρίς να αλλοιώνεται η σύνθεση μας»

Προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου, Αλέκος Ρίζος, μετά την απόφαση της ΕΠΣΑ να ορίσει το εξ αναβολής ματς με τους Τράχωνες στις 12 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι αγώνες δεν διεξάγονται επί ίσις όροις αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (κορωναϊός) ενώ υπάρχουν παίκτες της ίδιας του της ομάδας που δεν μπορούν να πάρουν άδεια από την εργασία τους για να δώσουν το παρών στο ματς.

Αναλυτικά

Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης με τις ημερομηνίες των αναβληθέντων αγώνων. Θα ήθελα όμως να παρουσιάσω και την δική μας δυσκολία αφού είναι η 5η φορά που καλούνται τα παιδιά να παίξουν μεσοβδόμαδα. Ήδη 3 παίκτες μου δεν μπορούν πλέον να πάρουν άλλη άδεια από τις εργασίες τους, και αν προσθέσουμε και 2 ασθενείς καταλαβαίνετε πόσο αλλοιώνεται η δυναμικότητα της ομάδας. Αναλογιζόμενοι την θέση μας καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να παίζουμε τα παιχνίδια χωρίς να αλλοιώνεται η σύνθεση της ομάδας. Απλά ήθελα να παρουσιάσω και την δική μας αγωνία, κατανοώντας και την θέση της ΕΠΣΑ και ελπίζοντας την καλύτερη δυνατή λυση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35