social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζαντζής: Θέλουμε τη διάκριση στο τμήμα της Κ18 των Σουρμένων

Καζαντζής: Θέλουμε τη διάκριση στο τμήμα της Κ18 των Σουρμένων

 Ο Γιώργος Καζαντζής βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο τιμ του τεχνικού επιτελείο του ΑΣ Σουρμένων και φροντίζει μέσω της δουλειάς του να βελτιώνει να και διδάσκει στο τμήμα της Κ18 όπου είναι α' προπονητής το ποδόσφαιρο όπου οφείλει να το κάνει ένας σύγχρονος κόουτς.

Η παρουσία του στο εφηβικό τμήμα της ομάδας αποτελεί ευλογία για τα παιδιά που τυγχάνουν να να συνεργάζονται μαζί του, με τον ίδιο να έχει στην αρχή της πυραμίδας το τρίπτυχο: Δουλεία, Βελτίωση και υπομονή.

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την πορεία της Κ18 όπου στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ φιγουράρει στην 5η θέση με 16 βαθμούς.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Η φετινή χρονιά στην Κ-18 θεωρώ ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη από πλευράς βαθμών αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από τη προσπάθεια των παιδιών και αυτό γιατί όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα έδειξαν χαρακτήρα και πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις ιδίως στα δύο τελευταία παιχνίδια που υπήρχε το άγχος της νίκης και της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.Ένας επόμενος γύρος (Γκρουπ ισχυρών) που απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και σταθερότητα.
Φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι και η διάκριση άλλωστε γι'αυτό παίζουμε αλλά βασικότερο είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να εντάξουμε αυτά τα παιδιά σιγά σιγά στην νοοτροπία και τη φιλοσοφία που απαιτείται για το αντρικό τμήμα. Αυτό βέβαια το δείχνει και η φετινή χρονιά που στο ρόστερ της αντρικής ομάδας έχουμε 10 παιδιά από τις ακαδημίες μας και γενικά ένα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35