social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Σπουδαία κίνηση με Βουλωμένο το Παλαιό Φάληρο

Θέμα soccerlive I Σπουδαία κίνηση με Βουλωμένο το Παλαιό Φάληρο

Στη φάση που βρίσκεται το Παλαιό Φάληρο περιθώρια για... λάθη δεν επιτρέπονται. Κυρίως δε όταν η ομάδα των νοτίων προαστίων τα τελευταία χρόνια έχει δείξει με την παρουσία της στην Α' ΕΠΣΑ ότι τις κρίσιμες στιγμές έχει μια στιβαρή διοίκηση που πάντα δίνει λύσεις την ύστατη στιγμή.

Έτσι και τώρα η βαθμολογική θέση της ομάδας αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ και κυρίως στην αιχμή του δόρατος όπου έχει παρατηρηθεί δυστοκία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι "κυανέρυθροι" ήρθαν σε συμφωνία με έναν ικανότατο επιθετικό που αναμένεται να δώσει λύσεις με τα γκολ του στο σκοράρισμα για τους Φαληριώτες.

Συγκεκριμενα, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ρίζου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Χρήστος Βουλωμένος. 

Το νέο απόκτημα του Παλαιού Φαλήρου αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα κάνει ντεμπούτο στο ματς του επόμενου Σαββάτου όπου οι κυανέρυθροι φιλοξενούνται στην Ερυθραία από τον Πανερυθραϊκό. 

Ο Βουλωμένος με καταγωγή από το Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρωτεύουσα και έχει αγωνιστεί σε Τριγλία Ραφήνας, ΠΑΟ Ρουφ, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αιγάλεω, Περιστέρι, Εθνικό Αστέρα, Ηλιούπολη, Άτταλο Νέας Περάμου, Αγία Παρασκευή και Χολαργό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ικανότατος άσος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν πέρσι με τον Ήφαιστο Περιστερίου, όπου πέτυχε 9 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ (μέχρι τη διακοπή) του πρωταθλήματος της Α’ Αθήνας, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιώς.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Σαρωνικός Αναβύσσου. 

 

Στη φωτογραφία ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας, κ. Κούτρας (αριστερά) στη μέση ο Χρήστος Βουλωμένος και δεξιά ο τεχνικός διευθυντής του Παλαιού Φαλήρου, κ. Μπάμπης Σούρδης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35