social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσαν (και) Μιχελή τα Σούρμενα

Ανακοίνωσαν (και) Μιχελή τα Σούρμενα

Ασταμάτητη δείχνει η ομάδα των Σουρμένων στο μεταγραφικό παζάρι καθώς η διοίκηση του συλλόγου καθημερινά με προσεγμένες κινήσεις ενισχύει το έμψυχο δυναμικό με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό το προσφυγικό σωματείο ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Μιχελή με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να καταλήγουν σε... γάμο και τον ποδοσφαιριστή να εντάσσεται στο δυναμικό των Πόντιων.

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή που έρχεται να ενισχύσει τη γραμμή των μετόπισθεν του συλλόγου καθώς ο Μιχελής διαθέτει την εμπειρία που απαιτεί κατηγορία προερχόμενος την περσινή χρονιά από τον Ηλυσιακό με τη φανέλα του οποίου έκανε καλές εμφανίσεις ενώ φέτος στο α' μισό έπαιξε στη Νέα Ιωνία.

Μεταξύ άλλων, το νέο απόκτημα των κόκκινων που διαθέτει ποιότητα, πειθαρχία και ταλέντο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν σε Χαραυγιακό, Φωστήρα και Ιωνικό αγωνιζόμενος με τις τελευταίες τρεις ομάδες σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Η κίνηση αυτή πιστοποιεί για ακόμη μία φορά τους στόχους που θέτει ο προσφυγικός σύλλογος που φυσικά έχουν να κάνουν με τον πρωταθλητισμό.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε σύναψη συμφωνίας με τον Βασίλη Μιχελή. 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένο στις 30/6/1994, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Νέα Ιωνία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ όσο και από εκείνο της Γ' Εθνικής αφού τα τελευταία χρόνια σε όποιο σύλλογο κι αν έχει αγωνιστεί μετράει γεμάτες σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μιχελής έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία, Ηλυσιακό, ΑΟΝ Αρτάκης, Χαλκίδα, Χαραυγιακό, Κηφισιά, Φωστήρα και Ιωνικό. 

Με την προσωπικότητα του, το ταλέντο του και τις ικανότητες του, το μας απόκτημα είναι δεδομενο ότι θα μας βοηθήσει στα εναπομείντα ματς του πρωταθλήματος αλλά και στο θεσμό του Κυπέλλου. 

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μιχελή και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35