social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψε την πίτα του ο Άρης Πετρούπολης [pics]

Έκοψε την πίτα του ο Άρης Πετρούπολης [pics]

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Άρη Πετρούπολης, με την ομάδα να προχωράει στο εξής δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ομάδα μας μέσα σε ευχάριστο κλίμα. Λίγο μετά τις 20.00, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκπρόσωποι της διοίκησης έδωσαν το παρών στο cafe-restaurant "JeTt.", με το κλίμα να είναι ευχάριστο.
Αφού τα μέλη της ομάδας μας δείπνησαν στη συνέχεια ο πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης, Χαράλαμπος Νάκας, προχώρησε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τους Άγγελο Λέκκα (ποδοσφαιριστή) και Γιωργο Καραγιάννη να είναι οι τυχεροί καθώς τα φλουρά ήταν δυο.
Η ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας ήταν ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα όλων και άπαντες ανανεώσαν το ραντεβού τους για την αυριανή προπόνηση, με τη σκέψη όλων να βρίσκεται στον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή όπου αντίπαλος είναι οι Τράχωνες.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης "JeTt.", Δημήτρη Χατζήπαπα (μέλος και στο Δ.Σ. του Άρη Πετρούπολης) καθώς και τον Δημήτρη Βρανά για την άρτια εξυπηρέτηση, όπως και τα ζαχαροπλαστεία "ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ" που επιμελήθηκαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

lekkas.jpg

pita-aris.jpg

pita1.jpg


Σχετικά άρθρα

Λύκοι Χαϊδ.: Δύο βήματα από την υπέρβαση!

«Σπατάλησε» τις ευκαιρίες ο Αστέρας Βάρης (1-1 στη Σύρο)

Τσιούλος: Εύχομαι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35