social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Χαϊδάρι πάει στο Χαλάνδρι με ψυχολογίαΙ 2-0 τον Ήφαιστο

Το Χαϊδάρι πάει στο Χαλάνδρι με ψυχολογίαΙ 2-0 τον Ήφαιστο

Επικράτησε με 2-0 το Χαϊδαρι του Ηφαιστου και πλέον πάει στο ντέρμπι κορυφής με το Χαλάνδρι όντας στην 1η θέση.

Στο 27' ο Γιαννακόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ηφαιστου όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Στο 29' ο Παληγεώργος κέρδισε πέναλτι για το Χαϊδάρι όμως ο Τσιούλος είδε την εκτελεση του να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 32' ο Τσαγιάννης έκανε το γύρισμα όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν ενώ στο 35' ο Τσουφλας μπλόκαρε το σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 39' ο Παληγεώργος βρέθηκε μπροστά από την περιοχή του Ήφαιστου όμως το σουτ έφυγε άουτ. Στο 42' ο Ήφαιστος απείλησε όμως ο Λιούκας μετά το γύρισμα του Κούστα είδε το σουτ που έκανε να καταλήγει στον Μπακοδήμο. Με την έναρξη του β' μέρους έγινε το 1-0 όταν ο Γιαννακοπουλος με ωραιό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 48' πάλι ο ίδιος παίκτης απείλησε όμως το σουτ δεν βρήκε στόχο. Στο 79' ο Τσούφλας έδιωξε τη σέντρα του σουτ Αποστολόπουλου, με τον Νταφόπουλο στο 83' να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελα. Ο ίδιος παίκτης στο 83' με κεφαλιά μετά την άριστη σέντρα του Αντωνόπουλου έκανε το 2-0. 

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Μπακοδήμος, Καμπεράι (89' Μονεμβασίτης), Καλογερόπουλος, Λαμίν, Αντωνόπουλος (89' Ευθύμιου), Τύρπος, Παληγεώργος (81' Αθανασιάδης), Τσιούλος, Τσαγιάννης (71' Ζαχαριου, Αποστολόπουλος, Γιαννακόπουλος (71' Νταφοπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Σάκης Σάσσαλος) Τσούλφας, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (52' λ.τρ Τοτρουλι), Λάχας, Λιούκας, Γονής (90' Ευρενιαδης), Σπανουδάκης (76' Μαστροκωστας), Κούστας, Τσοπανάκος (90' Χατζηράκης), Κιάφα (76' Ορουτσι). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35