social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πεντάρα-μήνυμα του Χαλανδρίου επί του Ιάσονα και τώρα… ντέρμπι!

Πεντάρα-μήνυμα του Χαλανδρίου επί του Ιάσονα και τώρα… ντέρμπι!

Κυριαρχώντας από το πρώτο λεπτό, το Χαλάνδρι επικράτησε με 5-0 του Ιάσονα στο Ίλιον και έστειλε… μήνυμα στο Χαϊδάρι πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής στο «Ν. Πέρκιζας». Η απόσταση των τριών πόντων υπέρ του «ΑΟΧ» διατηρήθηκε, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Ηφαίστου.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Μόλις στο 7’ ο Κατσιούλης επωφελήθηκε από τις κόντρες που πήρε ο Κούντου και με έξοχο τελείωμα έγραψε το 1-0. Στο 23’ ο αρχηγός της Ένωσης κέρδισε και το πέναλτι που αξιοποίησε ο Σπανός για το 2-0. Ενα λεπτό αργότερα ο Φουκούλης σέντραρε με την μπάλα να παίρνει επικίνδυνα φάλτσα λόγω του αέρα, ο Φωτάκης δεν μπλόκαρε και ο Καλιαμπάκας σημείωσε το 3-0 σε κενό τέρμα. Στο 41’ η άρτια συνεργασία των Κούντου-Καλιαμπάκα-Σπανού έφερε το 4-0 από τα πόδια του χαρισματικού εξτρέμ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου σήκωσαν το πόδι από το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και απλά πέτυχαν το 5-0 στο 60’. Αρχικά, ο Ντζαβίδας πλάσαρε στο δοκάρι και παραχωρήθηκε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Καρδάμης, η νεανική άμυνα του Ιάσονα «κόλλησε» και ο Καλιαμπάκας δεν άφησε την ευκαιρία από κοντά για το 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολακίδης Π., Γαλαριώτης Μ. - Παπαδόπουλος Ε.

ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ (Νίκος Κεφαλάς): Φωτάκης, Μιτραβός (70’ Ελταουΐλ), Ζουμής, Γλέζος, Τραγανός, Παππάς (46’ Δεστές), Κολιός (46’ Αντωνίου) Μπιλικαΐδης (70’ Μπαϊρακτάρης), Καραγιάννης (60’ Στεργίου), Κεφαλάς, Σταθόπουλος.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κατσιούλης Φ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος (63’ Μπουραζάς), Γεωργουδάκης (46’ Κορωναίος), Κούντου (63’ Μητσόπουλος), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Α. (46’ Τζίμας), Σπανός (46’ Κανελλόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35