social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψαλίδισε τις ελπίδες της Ηλιούπολης το Χαϊδάρι

Ψαλίδισε τις ελπίδες της Ηλιούπολης το Χαϊδάρι

Ισχυρό πλήγμα υπέστη η Ηλιούπολη στο σημερινό ματς μετά την ήττα από τον ΑΟ Χαϊδαρίου με 2-3, καθώς έμεινε στο -10 από την κορυφή και τον ΠΑΟ Ρουφ.

Η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου πραγματοποιώντας μια πειστική εμφάνιση πήρε μεγάλο διπλό και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 82' λόγω αποβολής του Μουρεζίνη με δεύτερη κίτρινη.

Στο 11' ο Φέρτης έκανε το 0-1 με τον Μίχο με φάουλ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 67' ο Παυλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-2 με τον Ορφανό να ισοφαρίζει για την Ηλιούπολη στο 89'. Στις καθυστερήσεις ο Σταμίρης με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (57' Κωτσερίδης), Σόουζα (75' Σαλαπάτας), Γάγγος, Γκούγκας, Αγκόλι (59' Ορφανός), Φέρτης (81' Καλαντζής).

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπέρης, Τσώνης, Τζωρτζάτος, Μίχος, Βλάχος (46' Αντωνόπουλος), Κατσούλας (67' Σταμίρης)), Μουρεζίνης, Παυλόπουλος, Τσοπανάς (81' Περλέσι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35