social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό με ΓΣ Αργυρούπολης τα Σούρμενα

Διπλό με ΓΣ Αργυρούπολης τα Σούρμενα

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος οι μελανέρυθροι νίκησαν με 2-0 το ΓΣ Αργυρούπολης

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΑΠΤΗ

Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων των νοτίων προαστίων, που δυστυχώς έχασε πολύ από την αίγλη του, από τη στιγμή που δεν έγινε ο αγώνας στο γήπεδο της Αργυρούπολης.

Υπενθυμίζουμε πως η έδρα των οράνιε τιμωρήθηκε μετά τα γεγονότα του αγώνα κυπέλλου με τον Άγιο Θωμά.

Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι που φυσικά δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια, δείγμα του ήθους που διέπει και τις δύο ομάδες.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μία… φλυαρία και από τις δύο πλευρές. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που τα Σούρμενα άνοιξαν το σκορ.
Εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη από τα δεξιά και ο Φωστέρης με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 25'.

Με τον ίδιο τρόπο 10 λεπτά μετά ο Φαμπίνιο Μασάντο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μία ακόμη ασίστ του Παπαδάκη μετά από εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 2-0 και δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης για τα Σούρμενα. Μάλιστα ο Μασάντο πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 42', το οποίο όμως δεν μέτρησε, αφού προηγουμένως είχε σηκωθεί το σημαιάκι για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πιέσουν ώστε να βρουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο ματς. Αυτό είχε ως συνέπεια να απειλήσουν και να φτιάξουν ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ, αλλά φυσικά από την άλλη πλευρά τα Σούρμενα με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία στις αντεπιθέσεις να πετύχουν μία ευρεία νίκη.

Τελικά κανείς από τους δύο δεν βρήκε κάποιο γκολ και έτσι το τελικό 2-0 για τα Σούρμενα έμεινε μέχρι το τέλος.

Ένα αποτέλεσμα που φαντάζει δίκαιο και μετά από τις μεταγραφικές προσθήκες που έκαναν τα Σούρμενα φαίνεται δύσκολο να τερματίσουν κάτω από την τέταρτη θέση και ίσως υπό προϋποθέσεις να μπορέσουν να διεκδικήσουν και κάτι καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά ο ΓΣ Αργυρούπολης κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό,ειδικά από τη στιγμή που την άλλη εβδομάδα θα έχει αγωνιστικό ρεπό. Σίγουρα οι πολλές απουσίες έχουν παίξει ρόλο στην ομάδα του Γιάννη Λεβέντη, η οποία καλείται μετά τη διακοπή να βρει το σθένος να μαζέψει βαθμούς και να σώσει την κατηγορία.

Χωρίς αμφιβολία κάθε ματς πλέον για την Αργυρούπολη είναι τελικός.

Όσον αφορά τις φάσεις που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, στο 57' σουτ του Δρακοντίδη κατέληξε λίγο άουτ, στο 61' ο Αθανασόπουλος είπε όχι στο τετ α τετ με το Λεβέντη, ο όποιος βρέθηκε πολύ πλάγια και ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως στη συνέχεια της φάσης παραλίγο οι φιλοξενούμενοι να γράψουν το 0-3 με το Φωστέρη να αστοχεί. Μάλιστα ο τελευταίος σε μία ακόμη καλή στιγμή δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 72'. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε στο ΓΣ Αργυρούπολης με τον Κοκκινέλη στο 86' να γυρίζει την μπάλα, όμως, να μην βρίσκεται κάποιος από τους συμπαίκτες του στην πορεία της και να την σπρώξει στα δίχτυα.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Μπιζίνης, Κωστάκης (76' Ντούβλης), Ζυγούρης, Ντεντόπουλος (76' Γιαννίκος), Ασημάκης, Λεβέντης, Χρήστου, Κωστόπουλος (46' Κορκολής), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Χαπάλογλου (89' Περμπάσα), Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι (83' Οικονόμου), Μασάντο (89' Ξενόπουλος), Κωτσοβός (72' Μακρυνώρης)


Σχετικά άρθρα

Ελλάς Ποντίων: Διπλό μπαμ στη θέση του τερματοφύλακα

Μοιρασιά στο Ρουφ για Πετράλωνα και Αθηναϊκό

Τα συλλυπητήρια της ΕΠΣΑ στην οικογένεια του Κώστα Μελιγκώνη-Ενός λεπτού σιγή στα ματς Κυπέλλου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35