social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ικανοποίηση Μαντζούνη και το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στον κόσμο

Η ικανοποίηση Μαντζούνη και το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στον κόσμο

H παρατεταμένη αγωνιστική απραξία λόγω εορτών και... κορονοϊού δεν άλλαξε και πολύ τις συνήθειες του Ηλυσιακού, στην επάνοδό του στη δράση.

Η ομάδα του Ζωγράφου πήρε τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Ιλίου και κράτησε το «μηδέν» στην εστία για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική (2-0). Ο Ανδρέας Μαντζούνης είχε τους λόγους του να αισθάνεται ικανοποιημένος και τους εξήγησε. «Μετά από τη διακοπή, είχαμε μία καλή εικόνα για ενενήντα λεπτά. Μας αδικεί το σκορ βάσει των ευκαιριών και βάσει των προϋποθέσεων των ευκαιριών που δημιουργήσαμε. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0, σε ένα παιχνίδι που όλος ο κόσμος θα περίμενε να το έχουμε καθαρίσει από νωρίς. Δείξαμε, όμως, την απαιτούμενη υπομονή στο παιχνίδι μας, κυριαρχήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γκολ, ενώ μας ακυρώθηκε και ένα γκολ. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα τέρματα, όμως είχαμε καλή εικόνα απέναντι σε μία ομάδα που μας περίμενε στο μισό και από την οποία δεν κινδυνέψαμε ποτέ» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Κρατάω ότι για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι δεν έχουμε δεχθεί γκολ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουν και για το πολύ ωραίο κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σαν ομάδα και ελπίζω μέχρι το τέλος να πάμε με νίκες».

Στον επίλογό του, θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στον κόσμο και τη στήριξή του στο παιχνίδι: «Θέλω να πω για πρώτη φορά ένα πολύ μεγάλο 'ευχαριστώ' στον κόσμο, ο οποίος μας παρότρυνε για ενενήντα λεπτά. Ακόμα και όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0, οι φίλαθλοι μας παρότρυναν και μας έδιναν δύναμη να προσπαθούμε πιο πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση».

Τέλος, ο Α. Μαντζούνης ευχήθηκε «έστω και ετεροχρονισμένα καλή χρονιά σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35