social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηπούπολη: «Καταγγέλλονται γεγονότα που κανείς άλλος δεν αντιλήφθη»

Κηπούπολη: «Καταγγέλλονται γεγονότα που κανείς άλλος δεν αντιλήφθη»

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μικρασιατικός για τα όσα συνέβησαν στα ματς με την Κηπούπολη, η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε θέση και απάντησε.

Η ανακοίνωση της

  • Μείναμε έκπληκτοι με την ανακοίνωση του Σωματείου “Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής”, αφού ότι αναφέρεται σε αυτήν, διαψεύδεται από το ολοκάθαρο φύλλο αγώνα.
  • Διεξήχθη ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό συμβάν, εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου και απορούμε που καταγγέλλονται γεγονότα που κανείς άλλος δεν αντιλήφθη, παρόλο που τα αποδυτήρια των διαιτητών βρίσκονται δίπλα από αυτά των φιλοξενουμένων.
  • Πιστεύουμε ότι, τα παιχνίδια κρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου και φιλοξενούμε όλες τις ομάδες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλό θα ήτανε στην ανακοίνωση του φιλοξενούμενου Σωματείου να αναφέρεται που έλαβαν το λουτρό τους οι ποδοσφαιριστές του (στα αποδυτήρια της Κηπούπολης), καθώς και στην ομαλή - απροβλημάτιστη, προσέλευση & αποχώρηση της αποστολής.

Αν αυτό είναι κακή φιλοξενία, τότε ποιά είναι η καλή?

  • Σεβόμαστε και τιμούμαι όλες τις ομάδες, ειδικότερα το Σωματείο “Α.Ο. Μικρασιατικός Καισαριανής, το οποίο πρεσβεύει πολλά περισσότερα από ένα απλά Ιστορικό Σωματείο.

Κηπούπολη, 26-01-2022


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35