social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χολαργός: Δανεικό από Κηφισιά τον Κοντογιάννη!

Χολαργός: Δανεικό από Κηφισιά τον Κοντογιάννη!

Σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε στο έμψυχο δυναμικό του ο Χολαργός, ενόψει της συνέχειας στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και της μάχης που πρόκειται να κορυφωθεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Σπύρου Μόχλα τίθεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης, με τη μορφή δανεισμού από την Κηφισιά. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός διαθέτει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και τη Super League 2, ενώ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον νεαρό προπονητή, όταν οι δυο τους συνυπήρχαν στον Κένταυρο Βριλησσίων.

kontogiannis-mochlas.jpg

Η ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων, στην οποία υπάρχουν ευχαριστίες και προς τους Βασίλη Γαντζούλα και Στέφανο Κοτσόλη, αναφέρει: «O Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Κοντογιάννη Αλέξανδρο, που αποκτήθηκε με δανεισμό από την Κηφισιά μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Κηφισιάς και συγκεκριμένα τον κ. Γαντζούλα και τον Τεχνικό διευθυντή κ. Κοτσόλη για την συνεργασια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35