social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο 2-0 την Κηπούπολη

Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο 2-0 την Κηπούπολη

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το Παλαιό Φάληρο που επικράτησε με 2-0 της Κηπούπολης την οποία και προσπέρασε στη βαθμολογία και πήρε ανάσα στη μάχη της παραμονής. Μελανό σημείο της αναμέτρησης οι τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα στο 89' και μετά το γκολ των γηπεδούχων, αφού σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές ότι οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από την αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω του χιονιά και δεν είδαμε κάτι που να χρήζει ιδιαίτερης καταγραφής.
Στο δεύτερο μέρος και το γρήγορο γκολ του Παλαιού Φαλήρου μόλις στο 47' βοήθησε πολύ για να δούμε ένα καλύτερο παιχνίδι. Εκτέλεση κόρνερ και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

 ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Μάλιστα στο 48' παραλίγο οι φιλοξενούμενοι να απαντήσουν αλλά ο Κουτρουλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντωνιάδη.
Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για γκολ.
Ώσπου φτάσαμε στο σημείο που κρίθηκε η αναμέτρηση.
Στο 82' ο Κορμπάκης βγήκε άτσαλα πάνω στον Κωνσταντινίδη τον οποίο ανέτρεψε με συνέπεια ο Τσατσούλης να υποδείξει, ορθώς, την εσχάτη των ποινών.
Δυστυχώς υπήρξε διακοπή πέντε περίπου λεπτών αφού ο Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε με συνέπεια να βγει υποβασταζόμενος από την αγωνιστικό χώρο και μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Βουλωμένος και στο 87' έγραψε το τελικό 2-0.
Σε αυτό το σημείο φαίνεται πως ο σκόρερ με τον Κορμπάκη αντάλλαξαν κάποιες… φιλοφρονήσεις με συνέπεια να ανάψουν τα αίματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων και να διακοπεί το ματς για τέσσερα λεπτά.
Λογικό ήταν ο Τσατσούλης να αποβάλει κάποιους παίκτες και συγκεκριμένα δύο από τους γηπεδούχους (δεύτερη κίτρινη ο Βουλωμένος και απευθείας ο Βάιας) και δύο από τους φιλοξενούμενους (Μακρής και Κωνσταντινίδης με απευθείας κόκκινη).
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη και στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλεξάνδρου Λάμπη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος) Αντωνιάδης, Χατζημιχάλης, Καρούτζος, Μπούρσαλης (24' Βάιας), Καψιώτης, Σκόρδος, Κωνσταντινίδης (89' Ζιώγκας), Μακρυγιάννης, Βουλωμένος, Τρυφωνίδης, Γαλημίτης.

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Νάστος) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης (76' Σταματογιαννόπουλος), Μπούσκος, Οκσίσογλου, Φαρμάκης (64' Κωνσταντινίδης), Κουτρούλης, Λιαγκόζης (56' Μακρής), Καλέμης (76' Τσέας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35