social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Χαλάνδρι μετέτρεψε σε... πάρτι το ντέρμπι με το Χαϊδάρι (4-0) και πάτησε κορυφή

Το Χαλάνδρι μετέτρεψε σε... πάρτι το ντέρμπι με το Χαϊδάρι (4-0) και πάτησε κορυφή

Σε πάρτι... μετέτρεψε το ντέρμπι με το Χαϊδάρι το Χαλάνδρι αφού επικράτησε με 4-0 και πέρασε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι αν και δεν μπήκαν πολύ καλά στο ματς μετά το 1-0 έδειξαν πολλά από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν ως ομάδα και πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά όμως δεν είχαν κλασσική ευκαιρία με εξαίρεση ένα γύρισμα του Παληγεώργου στο 23' από αριστερά.

Στο 30' έγινε το 1-0, όταν ο Καλιαμπάκας ανατράπηκε από τον Μπακοδήμο και ο Μπαϊρακτάρης υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Αχιλλέας Κατσιούλης ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον τερματοφύλακα του ΑΟ Χαϊδαριου για το 1-0. 

Στο 34' ο Κατσιούλης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 37' το φάουλ του Αποστολόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στο 43' ο Σπανός έστρωσε στον Κατσιούλη που έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 51' έγινε το 2-0, όταν το Χαλάνδρι μετά από φάουλ ο Σπανός βρήκε το Γεωργουδάκης βρήκε τον Φουκούλη που σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Καλιαμπάκα για το 2-0.

Στο 53' ο Παληγεώργος έκανε τη σέντρα σουτ μετά από ατομική ενέργεια οι αμυντικοί του Χαλανδρίου έδιωξαν πάνω στην γραμμή με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.  Στο 67' ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά έκανε το 3-0 μετά από σέντρα του Καρδάμη, ενώ στο  69' ο Κούντου δεν πρόλαβε με προβολή να κάνει το 3-0 μετά τη σέντρα του Καλιαμπάκα. Στο 71 οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι εντός περιοχής με τον Μπαϊρακτάρη να δίνει φάουλ ενώ στο 74' το φάουλ του Αποστολόπουλου κατέληξε στο δοκάρι. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 77' όταν ο Καρδάμης με φάουλ έκανε το 4-0. 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Φουκούλης, Μουρελάτος (61' Νίκολι), Σπανός, Κούντου (70' Μητσόπουλος), Καλιαμπάκας (82΄Φελέκης) , Κατσιούλης Α. (61' Αλεξανδράκης), Γεωργουδάκης (82' Μητσόπουλος). 

endekada-xalandri-xaidari.jpg

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός) Μπακοδήμος, Λαμίν (69' Μονεμβασίτης), Τύρπος, Ζίζηλας, Γιαννακόπουλος, Τσιούλος, Αντωνόπουλος (75' Βασιλείου), Αποστολόπουλος, Ζαχαρίου (55' Νταφόπουλος), Παληγεώργος, Τσαγιάννης (69' Αθανασιάδης).

xaidari-endeada-me-xalandri.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35