social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Ισοπαλία για Διάνα και Μελίσσια στην Ηλιούπολη και τώρα… Κύπελλο!

 Ισοπαλία για Διάνα και Μελίσσια στην Ηλιούπολη και τώρα… Κύπελλο!

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο Ηλιούπολης Β’, με την τοπική Διάνα (6η, 20β) να μένει στο 1-1 με τα Μελίσσια (4α, 25β) στη… σκιά του Αλέκου Λάμπη που «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι φανατικοί φίλοι των γηπεδούχων κρέμασαν ένα πανό στη μνήμη του 22χρονου άσου…

Δυνατή εκκίνηση από τις ομάδες με τον Παπαχρήστο να απειλεί με κεφαλιά στο 3’ και τον Νομικό στο 7’ να έχει δοκάρι με σουτ. Ο πρώτος σκόρερ των «πράσινων» έλυσε το… γόρδιο δεσμό στο 21’ με έξοχο τελείωμα ύστερα από ασίστ του Κωτσοβού και συνολικά άρτιο χτίσιμο της επίθεσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα ανέβασαν στροφές, «θυσιάστηκε» ο τραυματίας Νίκος Κετσετζόγλου και η εικόνα άλλαξε άρδην. Νομικός και Φάρος «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 48’ και το 49’ αντίστοιχα, ενώ στο 51’ ο Παπαχρήστος έπιασε «έξυπνη» κεφαλιά που μπλόκαρε ο Κόρρας. Στο 59’ ο Καραμπίνης έδιωξε πάνω στη γραμμή και στο 65’ ο Γιαννουλάκης δέχθηκε το «στοπ» του Παναγόπουλου αρχικά, ενώ σε δεύτερο χρόνο σούταρε έξω.

Η λύση δόθηκε στο 68’ από τον Καζάκο που εκτέλεσε σε κενή εστία. Έπειτα από κόρνερ του Χάλου, οι Παναγόπουλος-Τούντας «τράκαραν» και ο χαρισματικός μπακ-χαφ-εξτρέμ ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Καλή στιγμή στο 80’ με τον Δημήτρη Φακή για το σύνολο του Αλέξη Μαντζούνη, αλλά και στο 84’ με τον Φάρο για τη Διάνα.

Στη λήξη, οι παίκτες και οι διοικήσεις έδωσαν τα χέρια, υπήρξαν ευχαριστίες για τη φιλοξενία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 9 Φεβρουαρίου (14:45), όταν στο ίδιο γήπεδο θα αναμετρηθούν σε νοκ-άουτ ματς στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεκίδης Π., Αθανασόπουλος Μ. - Γαλαριώτης Μ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Κόρρας, Πανίδης, Γιαννουλάκης, Δάρρας, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος (90’ Κακός), Κατσιάνης, Νομικός (55’ Κετσετζόγλου), Φάρος, Ποντικάκος (89’ Μπακογιάννης).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Αλέξης Μαντζούνης): Παναγόπουλος, Καραμπίνης, Κρητικός (69’ λ.τρ. Φακής Δ.), Τιμολέων, Χοτζάι, Τούντας, Κωτσοβός (83’ Πολυδωρόπουλος), Καλημέρης Π. (83’ Καλημέρης Α.), Μούτσος, Μαράνος, Παπαχρήστος (62’ Κωνσταντάκης).


Σχετικά άρθρα

Γ' ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των πλέι οφ ανόδου

Άγιος Θωμάς - Ήφαιστος Περιστερίου 1-2 [highlights]

«Τρίποντο» ο Αθηναϊκός, 1-0 το Ηράκλειο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35