social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Γκούγκα ο Ηλυσιακός πέρασε από την Καισαριανή

Με σούπερ Γκούγκα ο Ηλυσιακός πέρασε από την Καισαριανή

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Γκούγκα ο Ηλυσιακός πέρασε και από την Καισαριανή επικρατώντας του Μικρασιατικού με 1-2.

Το συγκρότημα από του Ζωγράφου πέτυχε αυτό που ήθελε και πλέον πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι της προσεχους αγωνιστικής στην Πετρούπολη.

Στο 25' ο Γκούγκας μετά από ασίστ του Τσαραούση έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 52' με τον Θεοδώρου. Στο 60' ο Γκούγκας τροφοδοτήθηκε από τον Τσέργα και ο πρώτος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το τελικό 1-2.  Στο 76' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πατσιαλός για τον Μικρασιατικό, ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και ο Ηλυσιακός στο 90΄αποβλήθηκε ο Ταχιράι με δεύτερη κίτρινη. 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Καραντάνης, Αμπάζι (72' Γρυπάρης), Κατιρτζιγιαννόγλου (72' Χαζίσα), Καρακώστας (35' λ.τρ. Γκουρνέλος), Ξενάκης (82΄Παπούλιας, Ματαλλιωτάκης (46' Πατσιαλός), Βουτυράς, Σμυρνάκης, Θεοδώρου, Αλευρής, Σπυρόπουλος. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μαρκής, Ποντίκης, Τσαραούσης, Πρισιμιτζής, Πανάκης, Ταχιράι, Κασσιανός (65 Άνχελ), Τσέργας, Βελισσάρης (52 Κολοκας), Γκούγκας (75 Μπουσάι), Χριστόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35