social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάκης: Θα ήταν άτοπο να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο

Βενάκης: Θα ήταν άτοπο να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο

Μία μικρή... παρένθεση στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος βάζει αύριο (9/2) η Αγία Παρασκευή, που υποδέχεται τα Σούρμενα σε νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο μεγάλος στόχος της «Σάντα» είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, όμως η διάκριση στον έτερο θεσμό μόνο αδιάφορη δεν περνάει, όπως προκύπτει και από τα λόγια του Σήφη Βενάκη στο Soccerlive. «Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Παραδοσιακά, άλλωστε, η Αγ. Παρασκευή έχει προϊστορία και επιτυχίες στο Κύπελλο. Εδώ που έχουμε φτάσει, θα ήταν άτοπο να πούμε ότι δεν το κυνηγάμε. Αντιθέτως, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και που πρωταγωνιστεί στον όμιλό της, επομένως περιμένουμε να γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Όσο για την πρόσφατη επικράτηση της ομάδας του στα Βριλήσσια επί του Κεντάυρου (0-2), υποστήριξε: «Έχουμε πει ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα τρίποντα. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με πολλή σοβαρότητα και προσοχή. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35