social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: Χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση, πλέον κοιτάμε μόνο άνοδο!

Παπασπύρου: Χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση, πλέον κοιτάμε μόνο άνοδο!

Τις σκέψεις του από το χθεσινό (9/2) παιχνίδι με τον Άγιο Θωμά για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μοιράστηκε με το Soccerlive ο Δημήτρης Παπασπύρου.

Ο τεχνικός του Χαλανδρίου αφηγήθηκε συνοπτικά το... χρονικό του αποκλεισμού, πλέκοντας το εγκώμιο του αντιπάλου, ενώ έδωσε συγχρόνως το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν και την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

«Δυστυχώς παρά την προσπάθεια που έγινε, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Αντιθέτως, στο δεύτερο ήμασταν πιο καλοί, πίεσαμε τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι. Ακόμα και στην παράταση ήμασταν εκείνοι που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι (σ.σ. Σπανός). Στο τέλος είχαμε ρισκάρει αρκετά, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο Άγιος Θωμάς και με τις αντεπιθέσεις του σκόραρε» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ στην ομάδα του Αγ. Θωμά και να της δώσω πολλά συγχαρητήρια, γιατί έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τους εύχομαι καλή άνοδο και καλή συνέχεια στο Κύπελλο. Από την πλευρά μας, αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στον στόχο της ανόδου. Στρεφόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου), που είναι άλλος ένας τελικός για εμάς».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35