social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Χαλάνδρι οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο

Το Χαλάνδρι οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο

 Συνεχίζει στην κορυφή η ΑΕ Χαλανδρίου που στο τοπικό ντέρμπι επικράτησε του Απόλλωνα με 3-0.

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΑΠΤΗ

Όμορφες στιγμές στην κερκίδα που οι φίλοι των δύο ομάδων κάθονταν όλοι μαζί χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι εικόνες που τις χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό τις μεταφέρουμε. Μάλιστα η κερκίδα ήταν γεμάτη με τους νεαρούς φίλους του Απόλλωνα να δίνουν ένα άλλο τόνο στην αναμέτρηση με τα συνθήματά τους. Όσον αφορά τον αγώνα η εκπληκτική γκολάρα από τα 25 μέτρα του Κατσιούλη μόλις στο 7ο λεπτό ήταν από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της αναμέτρησης ώστε να διώξει το οποιοδήποτε άγχος είχαν οι πράσινοι για να φτάσουν στη νίκη, αφού πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο το Χαλάνδρι είχε τις στιγμές του για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και ταυτόχρονα κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Κατσιούλη τους κυανόλευκους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυνατά και με την πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα και να πάρουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Το γκολ σημείωσε ο Αλεξανδράκης στο 50'. Κάπου εκεί θα λέγαμε ότι το ματς… έσβησε, αφού ούτε το Χαλάνδρι μπόρεσε να πιέσει περισσότερο για να πετύχει το τρίτο γκολ, αλλά ούτε και ο Απόλλωνας μπόρεσε να… πονοκεφαλιάσει τους φιλοξενούμενους. Ώσπου φτάσαμε στο 88' και μετά από λάθος εκτίμηση των αμυνομένων του Απόλλωνα ο Νίκολη κατάφερε και αυτός με τη σειρά του να χριστεί σκόρερ και να γράψει το τελικό 0-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παγώνης, Νούσης (76' λ. τρ. Πέτρενας), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλι, Ζώης (46' Κοχλιός), Κούτσιας (46' Μπεθάνης), Χαραλάμπους, Παπαθανάσης (68' Στεργιώτης), Γιουνί (68' Παπαδάκης)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δημήτρης Παπασπύρου): Θ. Κατσιούλης, Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης (89' Καλουτσάς), Κούντου (76' λ. τρ. Μπουραζάς), Καλιαμπάκας (71' Φελέκης), Α. Κατσιούλης (71' Νίκολι), Αλεξανδράκης.


Σχετικά άρθρα

«Έκλεισε» και Σπανό ο Ελλοπιακός

Ανεβάζουν στροφές οι Άγιοι Ανάργυροι-Νίκη και κόντρα στους Πόντιους

Ξεκινάει σήμερα ο Πανιώνιος Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35