social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος: Με ομάδες σαν τον Άρη Πετρούπολης εάν δεν προσέξεις, έχεις πρόβλημα

Σάσσαλος: Με ομάδες σαν τον Άρη Πετρούπολης εάν δεν προσέξεις, έχεις πρόβλημα

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων Σάκης Σάσσαλος, μετά την ήττα από τον Άρη Πετρούπολης.

Ο ίδιος στάθηκε στην κάκιστη εικόνα του α' μέρους λέγοντας

"Σε αυτο το επίπεδο όταν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος και αντιμετωπίζεις μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και με μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο θα το πληρώσεις. Στο α' ημίχρονο όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας είχαμε προβλήματα. Προηγήθηκε ο Άρης Πετρούπολης με 1-0. Εν συνεχέια, έδωσα κάποιες εντολές με τις αλλαγές που κάναμε στο ημίχρονο. Θέλαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πιέσουμε πιο ψηλά. Αλλά από κατοχή μπάλα δική μας, έγινε ένα λάθος και δεχτήκαμε το 2-0. Μετά το 2-0 είχαμε τις ευκαιρίες με τους Γκαβζίδη, Κοτούλια, Τσουκαλά και Γεωργακόπουλο καθώς και ένα δοκάρι. Δεν πετύχαμε το γκολ από το 55' μέχρι το 75' οπου το δικαιούμασταν, και δεχτήκαμε το τρίτο τέρμα στο 88' πάλι ενώ είχαμε την κατοχή. Μίλησα με τους παίκτες και τους τόνισα ότι έχω εμπιστοσύνη στις δυνατοτητες τους. Όμως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ήταν ένα ντέρμπι, ο Άρης ήταν φαβορί όμως μπορούσαμε την εικόνα που είχαμε στο β' μέρος να την παρουσιάσουμε στο α' ημίχρονο. Συνεχίζουμε".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον Δημήτρη Θανόπουλο, που είχε ποδοσφαιριστή κατά την κοινή τους θητεία στον Ιάσονα, ο Σάσσαλος είπε

"Ο Δημήτρης προχθές ήταν πάρα πολύ καλός καθώς και ο Σαγανάς. Είναι οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά και ακολούθησαν και τα υπόλοιπα παιδιά. Ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Θανόπουλο θέλει πάντα προσοχή. Εάν δεν τον αντιμετωπίσεις με διπλά μαρκαρίσματα και αλληλοκαλύψεις θα έχεις προβλήματα. Δεν το τηρήσαμε το πλάνο και το πληρώσαμε. Ο Θανόπουλος στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο Θανόπουλος που ήξερα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35