social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καρέ» τερμάτων για Χαϊδάρι και Παληγεώργο κόντρα στα Μελίσσια!

«Καρέ» τερμάτων για Χαϊδάρι και Παληγεώργο κόντρα στα Μελίσσια!

 Ενα εκπληκτικό Χαϊδάρι επιβλήθηκε με 4-1 των αποδεκατισμένων Μελισσίων (28β., 4α) στο «Τάκης Χαραλαμπίδης» και παραμένει στην κορυφή του 4ου ομίλου, περιμένοντας το Χαλάνδρι, δυο «στροφές» πριν από το μεγάλο φινάλε. Ο Γιώργος Παληγεώργος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 4 γκολ και τους Αποστολόπουλο-Γιαννακόπουλο ως άξιους συμπαραστάτες επιθετικά.

 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Μόλις στο 11’ ο Γιαννακόπουλος έκανε το γύρισμα, όμως ο Παληγεώργος «έσωσε» τη φάση και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 17’ ο Αποστολόπουλος «σέρβιρε» έπειτα από φάουλ και ο Παληγεώργος πετάχτηκε με το κεφάλι για το γρήγορο 2-0, ενώ στο 34’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Καραμπίνη. Ο δείκτης του σκορ δεν ανέβηκε στο 38’ (Αποστολόπουλος εκτός), ούτε στο 40’ (κεφαλιά Ζίζηλα στο δοκάρι), αλλά στο 45’ χάρη στην απίθανη ατομική ενέργεια του Γιαννακόπουλου και νέα κεφαλιά του «καυτού» Παληγεώργου.

Το 3-0 του ημιχρόνου και οι ελάχιστες λύσεις δεν άφηναν περιθώρια στους «πράσινους» να γίνουν πιο πιεστικοί, όμως είδαν τον ιστορικό «ΑΟΧ» να κατεβάζει ταχύτητα μετά το 55’. Ενα λεπτό νωρίτερα και πάλι ο Παληγεώργος πήδηξε μέσα στην περιοχή και αξιοποίησε το κόρνερ του «Αποστολό» για το 4-0. Το… γκολ της τιμής σημειώθηκε στο 73’ με καλή κεφαλιά του Καραμπίνη ύστερα από σέντρα του Κούκουρα. Τελικό 4-1 και αποθέωση από τους πολλούς φίλους των «κυανέρυθρων».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας Ε., Ίσσα Α. - Καραγεώργος Α.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπακοδήμος, Νταφόπουλος (55’ Μονεμβασίτης), Καλογερόπουλος (70’ λ.τρ. Λεοντσίνης), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος (66’ Λαγός), Τύρπος, Τσαγιάννης, Τσιούλος, Παληγεώργος (55’ Ζαχαρίου), Αποστολόπουλος, Γιαννακόπουλος (66’ Ευθυμίου).

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Αλέξης Μαντζούνης): Πυρένης, Κούκουρας (90’ Λωρίδας), Σαμπέρ, Τιμολέων (77’ λ.τρ. Κρητικός), Χοτζάι, Τούντας, Καραμπίνης, Φακής Δ., Καλημέρης Α., Μαράνος (90’ Τσουράπης), Κωτσοβός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35