social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετο πέρασμα για τον ΓΣ Αργυρούπολης από το Ρουφ

Άνετο πέρασμα για τον ΓΣ Αργυρούπολης από το Ρουφ

 Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η Αργυρούπολη έκανε το χρέος της και πέρασε εύκολα από την έδρα των Πετραλώνων επικρατώντας με 6-0. Έτσι πάει με καλή ψυχολογία για την τελική ευθεία.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής αφού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή με σκοπό να το καθαρίσουν, όσο πιο εύκολα γινόταν. Το ημίχρονο ήταν ήδη στο 0-4 με τα γκολ των Ασημάκη (6'), Γκρεβτσίδη (14'), Κοκκινέλη (20') και Κωστόπουλου (36').

Από τα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το πρώτο γκολ του 17χρονου Ασημάκη με τη φανέλα της Αργυρούπολης που ήρθε με ωραίο τρόπο μετά από σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 38' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Κολάγκι με απευθείας κόκκινη λόγω εξύβρισης και στο 41' ο Κωστόπουλος είχε δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δόθηκε η ευκαιρία στο Δημήτρη Λεβέντη να πετύχει δύο γκολ και ενώ είχε μπει αλλαγή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο όμορφα πλασέ στο 57' και στο 72' και να διαμορφώσει το τελικό 0-6.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Ζούλιας (86' Διόγος), Παναγιωτόπουλος, Σωτηρίου, Κολάγκη, Σπανδαλόπουλος, Γκελασβίλι, Κουτλής, Λούπος, Βολονάκης, Φιλιππάτος, Ντανίκας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Μπιζίνης, Ζυγούρης, Γεωργάκας, Ασημάκης, Κορκολής (46' Λεβέντης), Χρήστου (66' Κογιομτζής), Κωστόπουλος, Γκρεβτσίδης (80' Χατζηδημητρίου), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης (57' Ντεντόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35