social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη τριάδας για τους Τράχωνες Ι Σφίγγει η θηλιά για την Κηπούπολη

Νίκη τριάδας για τους Τράχωνες Ι Σφίγγει η θηλιά για την Κηπούπολη

Οι Τράχωνες πανηγύρισαν την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα αφού επικράτησαν με 4-2 της Κηπούπολης, η οποία γνώρισε καταδικαστική ήττα μένοντας στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς.

Πλέον η ομάδα των δυτικών προαστίων χρειάζεται στα δυο τελευταία ματς τουλάχιστον τρεις βαθμούς και το Παλαιο Φάληρο να μην κερδίσει κανένα από τα δυο τελευταία ματς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στον αντίποδα και σε ότι έχει να κάνει την ισοβαθμία με το Καματερό, η Κηπούπολη σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους νερατζούρι δεν έχουν τον πρώτο λόγο καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια το Καματερό μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία.

Όσον αφορά τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Σ. Νικολάου θεωρώντας ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των Τραχώνων ενώ υποστηρίζουν ότι σε πολλές περιπτώσεις ο διαιτητής ήταν εκτός... αγώνα.

Στο 13 ο Λιαγκόζης έκανε το 0-1, με τον Γιαννόπουλο στο 15' να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 27' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1, με τον Λιαγκόζη στο 75' να ισοφαρίζει σε 2-2. Λίγο αργότερα έγινε το 3-2 με τον Γιαννόπουλο, με τον Πρόι στο 90+3' να σηκειώνει το τελικό 4-2.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Σ. Νικολάου απέβαλλε τους Πολυζωγόπουλο και Κορμπάκη με κόκκινη για εξύβριση.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Κούτρας, Παπαχρόνης (80' Κολλινιάτης), Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Τσιουρής (80' Πρόι), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης (89' Μαργαρίτης).

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Νάστος) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (65' Κολοβός), Αγγελόπουλος (71' Στρέμπας), Σαββουλίδης, Παούρης, Μπούσκος, Οκσισογλου, Φαρμάκης (71' Σταματογιαννόπουλος), Καλέμης, Λιαγκόζης, Κουτρούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35