social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε ματς γκραν γκινιόλ ο Αθηναϊκός πήρε την ισοπαλία (2-2) με τα Σούμερνα

Σε ματς γκραν γκινιόλ ο Αθηναϊκός πήρε την ισοπαλία (2-2) με τα Σούμερνα

Τα δύο τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν στάθηκαν αρκετά για τα Σούρμενα έτσι ώστε να καθαρίσουν το παιχνίδι, από τη στιγμή που ο Αθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει το 2-2. .

Σε ένα πολύ νωθρό πρώτο μισάωρο επιδόθηκαν αθηναϊκός και Σούρμενα στο γήπεδο του Βύρωνα με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε παιχνίδι χαμηλού ρυθμού με λίγο στις υποψίες φάσεων.

 

Η πρώτη άξια λόγου στιγμή του αγώνα ήρθε στο 22ο λεπτό όταν ο Παπαδάκης έβγαλε τη σέντρα, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Ρούμπα από τη στιγμή που ο Φωστέρης δεν κατάφερε να αλλάξει την πορεία της μπάλας ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ενώ τρία λεπτά αργότερα (22') ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή του αθηναϊκού, με τον Τραγουστή, ο οποίος έκανε πολύ όμορφη κίνηση και τριπλα πάνω στον Αλεξανδράκη, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω από τα δοκάρια του Ζαγαρέλου.

 

Για να φτάσουμε στην επόμενη καλή στιγμή έπρεπε να περάσουν 15 λεπτά. Στο 37 λοιπόν ήρθε η μεγαλύτερη φάση του αθηναϊκού όταν ο Μπαλατσούρας εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα των Σουρμένων απομάκρυνε αρχικά, όμως η μπάλα έφτασε στον Κατσούδα, ο οποίος έπιασε το μονοκόμματο σουτ, με τον Ζαγαρέλο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

 

Η απόκρουση αυτή έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης για την ομάδα του Τάπρατζη, η οποία με δύο γκολ στη λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στα μέτρα της. 

 

Πιο αναλυτικά, στο 43' ο Ντοκάι πραγματοποίησε πολύ ωραία ενέργεια και αφού τράβηξε όλη την άμυνα πάνω του έσπασε τη μπάλα στον Κωτσοβό. Εκείνος έπειτα από μια προσποίηση σούταρε, με τον Ρούμπα να αποκρούει, ο Μασάντο, αφού πήρε το ριμπάουντ, έδωσε στον Φωστέρη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Και πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τα Σούρμενα διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν στο 45ο λεπτό, ο Μασάντο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, την έσπασε στον Παπαδάκη, ο οποίος την έδωσε ξανά στον αρχηγό των φιλοξενούμενων όπου με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-2.

 

Στο δεύτερο μέρος Αθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 48ο λεπτό μείωσε σε 1-2, με τον Σέχι να μπαίνει μέσα στην περιοχή και να εκτελεί τον Ζαγαρέλο για να βάλει ξανά τους γηπεδούχους στο ματς.

 

Μάλιστα σε 62ο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν Ζαγαρέλος και Καμπουρούδης δεν συνεννοήθηκαν σωστά, ο Σέχι πήρε τη μπάλα ωστόσο άργησε να σουτάρει ο Αλεξανδράκης του έβαλε την κόντρα με τη μπάλα να περνάει κόρνερ.

 

Από εκεί και έπειτα, ο Αθηναϊκός είχε διάθεση και πίεσε, δίχως όμως να καταφέρνει να απειλήσει ιδιαίτερα τα καρέ του Ζαγαρέλου. Κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί αποκλειστικά ύστερα από προσωπικά λάθη των παικτών των Σουρμένων. 

 

Έπειτα λοιπόν από ένα τέτοιο στο 77' ο Μπαλατσούρας βγήκε μπροστά στον Ζαγαρέλο, όμως ο τερματοφύλακας των Σουρμένων βγήκε νικητής.

 

Η πίεση της ομάδας του Κωνσταντόπουλου αυξήθηκε κατακόρυφα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ειδικά στις καθυστερήσεις. 

 

Στο 90ο λεπτό λοιπόν, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν, ωστόσο το τέρμα τους δεν μέτρησε, από τη στιγμή που, σύμφωνα με το διαιτητή και τον επόπτη της αναμέτρησης, είχε προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα των Σουρμένων, σε μία ομολογουμένως πολύ δύσκολη φάση. 

 

Στο 93ο λεπτό όταν ο Σέχι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, για να φτάσουμε στο 97', όταν ο Καπέλης εκτέλεσε συρτά φάουλ έκξω από την περιοχή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ζαγαρέλου και να γράψει το τελικό 2-2.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Γιαννίτσας (52' Θανόπουλος), Ζάχος, Κατσούδας, Βασιλείου, Τσωκος (52' Δούκας), Τραγουστής (75' Καπέλης), Κατσούλας, Βουλτσίδης, Μπαλατσούρας, Σέχι
 
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Ζαγαρέλος, Αλεξανδράκης, Ζυγοκώστας, Καμπουρούδης (64' Οικονόμου Θ.), Μιχελής, Χαπάλογλου, Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι, Μασάντο, Κωτσοβός (64' Οικονόμου Π.).
 
 
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35