social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο διπλό στο Παλαιο Φαληρο ο Άγιος Δημήτριος

Μεγάλο διπλό στο Παλαιο Φαληρο ο Άγιος Δημήτριος

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Άγιος Δημήτριος που επικράτησε με 1-2 της Δάφνης στο Παλαιο Φάληρο και έφτασε τους 21 βαθμούς και την 6η θέση. Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πήραν μεγάλο τριποντο που τους δίνει ψυχολογία στη μάχη που δίνουν για την παραμονή. Από την άλλη η Δάφνη δεν εκμεταλλεύτηκε το διπλό που έκανε μεσοβδόμαδα στην Ανθούπολη και παρέμεινε σε δύσκολη θέση.

Μόλις στο 10 οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι αφού ο Χριστόπουλος αστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Στο 25' ο Φέρτης έκανε το 1-0 για το συγκρότημα του Βαγγέλη Σάπκα, με τον Άγιο Δημήτριο στο 32' να ισοφαρίζει με τον Κόττα. Στο 33' η ατυχία χτύπησε και πάλι... την πόρτα της Δάφνης αφού ήταν η σειρά του Φέρτη να αστοχήσει από την άσπρη βούλα. Στο 42' ο Άγιος Δημήτριος πέτυχε την ανατροπή αφού ο Βάη με πέναλτι έκανε το 1-2.

ΔΑΦΝΗ (Βαγγέλης Σάπκας) Μπότος, Θωμαϊδης (82' Τζανετάκος), Λυκουρόπουλος (82' Καραβίδας), Κοθράς, Χριστόπουλος, Λιόσης, Μαυρέλης (62' Βλαχάκης), Γιαννούλης, Ποζίδης (8' Φέρτης), Χοτζάι, Κωνσταντινίδης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Κορδάς, Γιάσσα (75' Γαβαλάς) Χαραλαμπόπουλος, Κόττας, Σκόνδρας (46' Νικολάου), Βάη (90' Ακαρέπης), Αρώνης, Πλάκα, Πλυτάς, Ταγκαλος, Βασίλης (84 Τσακος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35