social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 Παλικαρίσιος… θρίαμβος και ιστορική πρόκριση στον τελικό για τη Διάνα, 3-0 τα Σούρμενα!

 Παλικαρίσιος… θρίαμβος και ιστορική πρόκριση στον τελικό για τη Διάνα, 3-0 τα Σούρμενα!

Με «χρυσή» αλλαγή τον Νίκο Κετσετζόγλου που σκόραρε δις και δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, η Διάνα επικράτησε με 3-0 των Σουρμένων και πήγε θριαμβευτικά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με την Ηλιούπολη!

Αλλο ματς, σε σχέση με το 0-0 του Ελληνικού, παρακολούθησαν 250 φίλοι του ποδοσφαίρου που κατέκλυσαν το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μοναδική παραφωνία μερικά αντικείμενα που έπεσαν προς τον επόπτη Μπακογιάννη από φίλους των «ροσσονέρι».

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Φάρο να δέχεται το «στοπ» από τον Ζαγαρέλο στο 8’. Η ομάδα του Γιάννη Τάπραντζη «απάντησε» στο 10’ με τον Φωστέρη και τον Κόρρα να διώχνει σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Ντοκάι σούταρε καλά, αλλά εκτός. Από εκεί και έπειτα, οι «κυανέρυθροι» πήραν τον έλεγχο για να φθάσουν στο γκολ στο 24’. Η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Χάλου στη γωνία και ο Νομικός στην καρδιά της περιοχής με προβολή έγραψε το 1-0. Μάλιστα, ο Καζάκος παραλίγο να πετύχει το 2-0 στο 30’, αλλά το «σκαστό» του πέρασε έξω για εκατοστά. Μετά το 35’, τα Σούρμενα πάτησαν περιοχή με στατικές φάσεις, όμως ο Κόρρας ήταν σε ετοιμότητα, ειδικά στο 37’ απέναντι στον Κωτσοβό. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 43’ με τον Ποντικάκο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο σε ένα «σκληρό» απόγευμα με μαρκαρίσματα δυνατά και στο… όριο που έπρεπε να ελέγξει ο κύριος Αλάμπεης.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα έπαιζαν σαν… 11 και στο 62’ ο Καζάκος έχασε το 2-0 και πάλι ελέω του Ζαγαρέλου. Στο 68’ είχαμε την είσοδο του Νίκου Κετσετζόγλου και δέκα λεπτά αργότερα το 2-0 από τα δικά του πόδια σε ένα τέρμα που θα πρέπει να το δείτε μόνο στα στιγμιότυπα για να το περιγράψουμε! Η μπάλα πέρασε από το μάτι της… βελόνας και κάπου εκεί η πρόκριση «κλείδωσε». Το 3-0 ήλθε στις καθυστερήσεις ύστερα από γύρισμα του Καζάκου και πλασέ του «Κέτσε» από την καρδιά της περιοχής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλάμπεης Γ., Χριστοδούλου Π. - Μπακογιάννης Γ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Κόρρας, Πανίδης, Γιαννουλάκης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος, Κατσιάνης (90’ Μπακογιάννης), Νομικός (52’ Δάρρας), Φάρος (68’ Κετσετζόγλου), Ποντικάκος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης): Ζαγαρέλος, Αλεξανδράκης (80’ Περμπάσα), Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Γιαννούλης (68’ Πεσίλι), Φωστέρης (75’ Ξενόπουλος), Κωτσοβός (80’ Ζυγοκώστας), Ντοκάι, Φαμπίνιο (80’ Μακρυνόρης), Πετριτάι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35