social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Αγία Παρασκευή: Πρόταση ανανέωσης σε Βενάκη

Θέμα soccerlive I Αγία Παρασκευή: Πρόταση ανανέωσης σε Βενάκη

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες τρεις σεζόν με την Αγία Παρασκευή απολαμβάνει ο προπονητής της ομάδας, Ιωσήφ Βενάκης.

Ο νεαρός κόουτς που πέρυσι για ένα μικρό... διάστημα εργάστηκε στον Φωστήρα λόγω της διακοπής που είχαν τα τοπικά πρωταθλήματα έλεω covid έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου καθώς η ομάδα μετράει μόλις μια ήττα τη φετινή χρονιά ενώ δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Τελευταία επιτυχία που σημείωσε ο Έλληνας κόουτς έχει να κάνει με την είσοδο της "Σάντα" στα play off προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την επιστροφή στην Γ' Εθνική.

Όλα αυτά συνηγορούν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του κ. Βενάκη. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήδη έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης στον νεαρό προπονητή από την διοίκηση του συλλόγου ανεξάρτητα από το αν η Σάντα κερδίσει την άνοδο ή όχι στα μπαράζ.

Οι ιθύνοντες των μελανόλευκων θέλουν να "δέσουν" τον κ. Βενάκη στην Αγία Παρασκευή αφού εκτιμούν το έργο του και πιστεύουν στις δυνατότητες του.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μετά τα μπαράζ αφού ο κ. Βενάκης σίγουρα αυτό που έχει στο μυαλό του είναι πως θα προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα του για το ματς της πρεμιέρας με την Μαρκο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35