social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο δρόμο της Ελλάς Ποντίων, του Άρη Πετρούπολης και του Βύζαντα Μεγάρων ο ΑΟ Τυμπακίου

Στο δρόμο της Ελλάς Ποντίων, του Άρη Πετρούπολης και του Βύζαντα Μεγάρων ο ΑΟ Τυμπακίου

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Ηρακλείου πανηγυρίζει από σήμερα (27/4) το απόγευμα ο ΑΟ Τυμπακιου, καθώς εξασφάλισε μετά το 5-1 επι των Δειλικών την 1η θέση κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθεί στο δρόμο του Βύζαντα Μεγαρων, της Ελλάς Ποντίων και του Άρη Πετρούπολης.

Απόδοση: prismasport.gr

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Τυμπακίου, επέβαλε την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο, είχε χαμένο πέναλτι με τον Νίκο Μεταξάκη για να πάρει το προβάδισμα στο ματς καθώς ο Ροδουσάκης τον κέρδισε από τα 11 βήματα, παρόλα αυτά ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό με τον Παπανδρέου να πετυχαίνει το 1-0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν, δύο τα τέρματα τους όταν ο Παπαδάκης αστόχησε εξ επαφής με τον Ροδουσάκη να αποκρούει και να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Χωρίς να απειληθεί από τους φιλοξενούμενους, ο ΑΟΤ έφτασε στο 2-0 με τον Παπανδρέου και πάλι να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας στο 27'.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Μεταξάκης "χτύπησε" στην κόντρα και έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ του σημερινού παιχνιδιού για το 3-0 στο 41', με τον ΑΟΤ πλέον να βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Το δεύτερο ημίχρονο άργησε πολύ να προσφέρει φάσεις στον κόσμο, με την πρώτη εξ αυτών να χάνεται στο 70' από τον Λαυρεντίου ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Δημαράκη όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η φάση αφύπνισε τους παίκτες του Μ. Κουτεντάκη με τον νεοεισελθόντα Καρταλιανάκη να σκοράρει δύο τέρματα στο 74' και το 76' για το 5-0.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟ Δειλινών ήταν να μειώσει σε 5-1 με τον Λαυρεντίου για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35