social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλαντζής ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του ΓΣ Καισαριανής

Καλαντζής ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του ΓΣ Καισαριανής

Ο Λευτέρης Καλαντζής αποτελεί το νέο τεχνικό διευθυντή ακαδημιών του ΓΣ Καισαριανής.

Ο ικανότατος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και έδωσε τα χέρια ώστε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην αναβάθμιση των κιτρινόμαυρων ακαδημιών.

Το δελτίο τύπου

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Καισαριανής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Λεύτερη Καλαντζή.

Το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στην ομάδα μας αναλαμβάνει τον ''ευαίσθητο'' ρόλο του τεχνικού διευθυντή των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την τεχνογνωσία, την εμπειρία του και το πλούσιο ταπεραμέντο του, ο κ. Καλαντζής θα αναμορφώσει το κομμάτι των ακαδημιών και θα δώσει άλλη αίγλη στο σύλλογο μας που θα κάνει την προσπάθεια του με σύγχρονα μέσα ώστε να δώσει στα νέα παιδιά την εκπαίδευση που απαιτείται.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο κ. Καλαντζής έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο κομμάτι των υποδομών αφού για αρκετές σεζόν εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στις υποδομές του ΑΟ Υμηττού και του Αθηναϊκού αναδεικνύοντας ποδοσφαιριστές που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στο δυναμικό μεγάλων ΠΑΕ.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο κ. Καλαντζής έκανε την εξής δήλωση: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΓΣ Καισαριανής. Οι άνθρωποι της ομάδας στην συζήτηση που κάναμε έδειξαν μεγάλη θέληση, διάθεση και όρεξη ώστε να αλλάξουν επίπεδο οι ακαδημίες του συλλόγου. Άλλωστε νομίζω ότι το 2022 δεν γίνεται να υπάρχουν ανδρικές ομάδες χωρίς αναπτυξιακά τμήματα. Υπάρχει πλάνο και ευχή όλων αποτελεί ο σύλλογος σε βάθος χρόνου να έχει όσο δυνατόν περισσότερα παιδιά των υποδομών στο δυναμικό του. Θα χρειαστεί χρόνος και είμαστε βέβαιοι ότι θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο. Το σημαντικό είναι ότι κάθε παιδί που θα έρχεται στην ακαδημία μας να ευχαριστιέται και να φεύγει χαρούμενο από το γήπεδο''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35