social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκος Κούστας στην «ΩΡΑ των  σπορ»: Δεν πρόκειται να μείνει έτσι

Νίκος Κούστας στην «ΩΡΑ των σπορ»: Δεν πρόκειται να μείνει έτσι

Το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής το απόγευμα της Κυριακής βρήκε τους ανθρώπους του Άρη Πετρούπολης να είναι οργισμένοι με τα κατορθώματα του Μαχαίρα.

Την επομένη, η οργή έδωσε τη θέση της στον προβληματισμό,γύρω από τα κίνητρα που μπορεί να κρύβονται πίσω από την αλλοπρόσαλλη διαιτησία του κατά τα άλλα έμπειρου ρέφερι. Η σύνεση και η ψυχραιμία με την οποία τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κούστας στην εφημερίδα "ΩΡΑ των σπορ" και στον Δημήτρη Θεοδώρου φανερώνει ενδεχομένως και την αποφασιστικότητα με την οποία σκοπεύουν να κινηθούν οι διοικούντες τον σύλλογο των δυτικών προαστίων από εδώ και στο εξής. 

Χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας του Άρη υπογράμμισε: "Αυτά που είχαμε δεν είναι στο πλαίσιο του διαιτητικού λάθους. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι κατευθυνόμενο. Σίγουρα θα βρούμε απαντήσεις και λύσεις γι αυτό. Δεν πρόκειται να μείνει έτσι αυτό που έγινε χθες (σ.σ. προχθές). Σκοπός του Μαχαίρα δεν ήταν να κερδίσει η Αγία Παρασκευή, Δεν ήθελα να βλάψουν τον Άρη προς όφελος της Αγίας Παρασκευή. Άλλωστε οι άνθρωποι της συμφωνούσαν μαζί μας ότι ο Μαχαίρας, δεν ξέρουμε με τίνος εντολή, πήγε να τελειώσει μια σεζόν και για τις δυο ομάδες". 

Πηγή: εφημερίδα ΏΡΑ των σπορ


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35