social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χολαργός: «Σεισμός» με μεγάλη επιστροφή Κετσετζόγλου

Χολαργός: «Σεισμός» με μεγάλη επιστροφή Κετσετζόγλου

Ήταν η ομάδα που έκανε.... το μεγάλο μπαμ αφού πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα τη διετία 2014-2016 με τα 42 γκολ που σημείωσε έκανε όλη την Αθήνα να παραμιλάει.

Η σχέση Χολαργού-Νίκου Κετσετζόγλου παρέμενε πάντα φιλική αφού είχε αναπτυχθεί ο απόλυτος σεβασμός μεταξύ των δυο πλευρών ακόμη και την εξαετία που ήταν απών από την ομάδα για λογαριασμό των Άγιου Ιερόθεου, του Παλληνιακού, των Αγίων Αναργύρων και της Διάνας.

Η ώρα του μεγάλου de ja vu έφτασε αφού ο σπουδαίος επιθετικός με την φοβερή εκτελεστική δεινότητα επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι για να βοηθήσει την προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος των βορείων προαστίων που έχει να κάνει με την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά από τέσσερις παρουσίες στην Ηλιούπολη για λογαριασμό της Διάνα και με 49 γκολ προίκα ο Κέτσε επιστρέφει προκειμένου να συνδράμει και αποτελέσει ένα αξιόπιστο εργαλείο για το Σπύρο Μόχλα.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Όμιλου Φιλάθλων Χολαργού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κετσετζόγλου.
Ο πολύπειρος φορ επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 6 χρόνια
(τελευταία σεζόν στον Χολαργό 2015-2016 όπου με 25 γκολ ήταν 1ος σκόρερ στην ΕΠΣΑ).
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ενώ έχει αγωνιστεί σε ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ, ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ, ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ κ.α
Νίκο σε καλωσορίζουμε πίσω στον Χολαργό και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλά γκολ!!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35