social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Ιωνία: Αποχώρησε ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χρυσόστομος Άγουρος

Νέα Ιωνία: Αποχώρησε ο προπονητής φυσικής κατάστασης Χρυσόστομος Άγουρος

 Έτοιμος για το επόμενο βήμα του είναι ο Προπονητής φυσικής κατάστασης Χρυσόστομος Άγουρος. Ο αξιόλογος προπονητής Φ.Κ. είναι Υποψήφιος διδάκτορας του ΣΕΦΑΑ Αθηνών ,πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό τίτλο στην μεγιστοποίηση της απόδοσης στην προπονητική αθλημάτων.

Είναι κάτοχος Uefa b και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εργάστηκε στον Εθνικό Πειραιώς,στη συνέχεια στην Νέα Ιωνίας και καθόλη την διάρκεια υπήρξε μέλος της Μικτής ομάδας Κ15 της ΕΠΣ Αθηνών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ομάδα του Πανερυθραϊκού, του Άρη Πετρούπολης, του Καματερού, του Παθιακακή.
‘Έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Νέας Ιωνίας μας δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα με την Νέα Ιωνία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κο Ελμαλόγλου και το Διοικητικό συμβούλιο που με έβαλαν στην οικογένεια της Νέας Ιωνίας και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό οφείλεται στον Κο Ελμαλόγλου και στα στελέχη της Διοίκησης που τον πλαισιώνουν. Όσο υπάρχουν παράγοντες σαν τον Κο Ελμαλόγλου μόνο οφέλη μπορεί να έχει το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες και τον αφανή ήρωα τον φροντιστή της ομάδας Κο Ανθοπουλο Δημήτρη για την άψογη συνεργασία μας. Εύχομαι στην ομάδα της Νέας Ιωνίας την νέα αγωνιστική περίοδο να πετύχει όλους τους στόχους της. «Εις το επανιδείν».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35