social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΣ Καισαριανής: Δεν αλλάζει το πλάνο του Ι Σταθερότητα σε αξίες και πρόσωπα

ΓΣ Καισαριανής: Δεν αλλάζει το πλάνο του Ι Σταθερότητα σε αξίες και πρόσωπα

Πέρυσι τέτοιο καιρό ξεκίνησε με χαμηλά τον πήχη και στις αρχές Νοεμβρίου είχε αποκτήσει μια τόσο ικανοποιητική διαφορά που τον έχρισε... φαβορί για την άνοδο.

Ο ΓΣ Καισαριανής έγραψε ιστορία αφού πανηγύρισε την επιστροφή του στην Α' κατηγορία σε μια σεζόν ακρως ονειρική παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν (covid και χαμένη αγωνιστική περίοδος τη σεζόν 2020-2021).

Με ασπίδα τα εξαιρετικά αποδυτήρια και το κλίμα που σπάνια συναντάς σε ερασιτεχνική ομάδα, οι ''κιτρινόμαυροι'' του Μαρίνου Πολυμέρη έδειξαν ότι... οι παρέες γράφουν ιστορία στην κυριολεξια.

Το στοίχημα όμως για επόμενα χρόνια, ποιο θα ειναι; Η καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία, βάζοντας κάθε σεζόν ένα λιθαράκι που θα φανεί χρήσιμο ώστε η ομάδα να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Για να έρθει όμως η καθιέρωση θα πρέπει να υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε όλα τα επιπεδα και σε αυτό το κομμάτι μέχρι στιγμής η ομάδα της Καισαριανής έχει πάρει άριστα. Έχοντας μια στιβαρή διοίκηση που επεμβαίνει εκεί που χρειάζεται, καθημερινά άπαντες λειτουργούν με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Το αποτέλεσμα θα φανεί στην παρέα, ωστόσο, όσο το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που ταξινομούν το κάθε πρόσωπο στον αντίστοιχο ρόλο, τότε ο σύλλογος αυτός δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Συγκριτικά με πέρυσι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό που να αφορά τα πρόσωπα που υπάρχουν στην διοίκηση, και αυτό δείχνει ότι οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μελετημένες και με βάση τις επιλογές που θα κάνει το τεχνικό επιτελείο.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε εάν ο ΓΣ Καισαριανής θα κερδίσει το μεγάλο στοίχημα για φέτος...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35