social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περιστέρι... πέντε αστέρων!

Περιστέρι... πέντε αστέρων!

Σπουδαία νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου, ο οποίος επικράτησε άνετα επί της ομάδας των Πετραλώνων, με σκορ 5-0.

Παρά το τελικό σκορ, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά στο πρώτο διάστημα της αναμέτρησης. Με τη συμπλήρωση όμως 40 λεπτών αγώνα, ο Νένδος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση που επικράτησε στην άμυνα των Πετραλώνων και άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο αποφασισμένοι, με τον Θεοδώρου στο 54' να δέχεται εξαιρετική ασίστ με λόμπα από τον Καραχάλιο και να κάνει το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κουτσούκου απέφυγε όλους τους πάικτες των Πετραλώνων, γύρισε την μπάλα στον Θεοδώρου, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Καβακλή. Το 3-0 δεν άργησε να έρθει, με τον Βελέτζα στο 61', να παίρνει την κεφαλιά από το κόρνερ του Ρίζου.

Ο ίδιος παίκτης, εκτέλεσε κόρνερ και στο 66', με την μπάλα να καταλήγει στον Τζεβελέκο και αυτός να σκοράρει με σουτ σε πρώτο χρόνο. Το τελικό 5-0, διαμόρφωσε ο Λέτσι στο 78', μετά από μία ακόμη όμορφη ενέργεια του Κουτσούκου. Πλέον, ο ΑΟ Περιστερίου ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς ενώ τα Πετράλωνα μένουν στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι Μπούζας (60' Λέτσι), Βελέτζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (65' Τζεβελέκος), Θεοδώρου (69' Καραμπάς), Ρίζος, Νένδος (45' Καραχάλιος)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Βλαβιανός, Μιχαηλίδης, Κυριάκης (60' Κτενάς), Κουντούρης, Τραγανός, Βελλής, Γκελασβίλι (70' Τσαγκάνος), Τσιακίρης (55' Μουρίκης), Δρόσος (64' Καρυοφύλλης), Γιακουμάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35