social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Παυλόπουλος παίρνει από το... χέρι το Χαϊδάρι-Βράζουν με Στάμο στο Π. Φάληρο

Ο Παυλόπουλος παίρνει από το... χέρι το Χαϊδάρι-Βράζουν με Στάμο στο Π. Φάληρο

Με σκόρερ το συνήθη ύποπτο Παναγιώτη Παυλόπουλο, το Χαϊδάρι πήρε μια σπουδαία νίκη με 0-1 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο φτάνοντας τους 27 βαθμούς και την 6η θέση.

Πάντως, η οργή είχε κυριεύσει τους ανθρώπους των γηπεδούχων με τη λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, κύκλοι των ανθρώπων του Παλαιού Φαλήρου αναφέρουν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο τερματοφύλακας Κορδάς στο 87' (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα είπε στο διαιτητή "άντε παράτα με" )όπως και για τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Μουρτίδη στο 27'. Παράλληλα, θεωρούν ακατάλληλο τον διαιτητή Στάμο να σφυρίζει τέτοιου είδους -κρίσιμα- ματς, υπογραμμίζοντας ότι θα ζητήσουν την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από την ΕΠΣΑ μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν.

Το τέρμα που έκρινε το ματς σημείωσε στο 42' με κεφαλιά ο Παυλόπουλος ενώ στο 47' ο Διγενής είχε δοκάρι για το Παλαιό Φάληρο. 

Διαιτητές ήταν οι Στάμος, Καραγεώργος, Χριστοδούλου.

ΠΑΛ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Κορδάς, Χασιώτης (70’ Σκόρδος), Ντζαβίδας, Μπελέρης, Μπότσι, Παπαευθυμίου, Σενάι, Φωτιάδης (85’ Μεσσήνης), Μουρτίδης (46’ Διγενής), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης.

ΧΑΙΔΑΡΙ (Χρήστος Κιούρκος): Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Σταμίρης (73’ Περλέσι), Τζωρτζάτος, Τσώνης, Βλάχος, Σεβάι (79’ Τσοπανάς), Μίχος, Παυλόπουλος (93’ Μακρής), Μουρεζίνης (53’ Κατσούλας), Καμπεράι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35