social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 1-1 έμειναν Χολαργός και Αγία Παρασκευή

Στο 1-1 έμειναν Χολαργός και Αγία Παρασκευή

 Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, Χολαργός και Αγία Παρασκευή έμειναν ισόπαλες στο 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχασε μερικές σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με κορυφαία τη σέντρα-σουτ του Λζόπουλου που κατέληξε στο εξωτερικό δοκάρι των γηπεδούχων στο 22'.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, έχουν έντονα παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς θεωρούν ότι δεν υπέδειξε πέναλτι σε φάση που εκτυλίχθηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Μετά την ανάπαυλα, ο Χολαργός ευτύχησε να προηγηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η κεφαλιά του Βουλτσίδη στο 67', 'εβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 77' με την κεφαλιά του Αθανασίου. Πλέον, ο Χολαργός έφτασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξη, με την Αγία Παρασκευή να είναι 5η με 31.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μακρής, Δαρδαμάνης, Δ. Ζαχαρόπουλος (89’ Σταμπουλής), Μιχελής, Μηλιώνης, Ι. Ζαχαρόπουλος, Ζώης (57’ Μπαλαχτσής), Χείρος, Βουλτσίδης (72’ Βάσιλας), Κοκκινέλης, Αλικάι (57’ Τριάντης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης (70 'Αθανασίου), Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Μπόλης (86' Σταμούλης), Ψαραδέλης, Κραψίτης (81' Ζαφείρης)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35