social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Συνενώθηκαν Μικρασιατικός και Εθνικός Αστέρας Ι Η ονομασία της νέας ομάδας και το σήμα της

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Συνενώθηκαν Μικρασιατικός και Εθνικός Αστέρας Ι Η ονομασία της νέας ομάδας και το σήμα της

Μεγάλη εξέλιξη σημειώθηκε στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς πριν από λίγο ο Δήμος Καισαριανής ανακοίνωσε την συνένωση δυο ομάδων που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η ένωση αφορά τον Μικρασιατικό και τον Εθνικό Αστέρα και η νέα ομάδα θα έχει την ονομασία Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας. Έδρα του συλλόγου θα είναι το γήπεδο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" ενώ ο Ηλίας Μιχαηλίδης θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας (ήταν και στη διοίκηση του Μικρασιατικού).

Ο δήμαρχος της Πόλης, κ. Χρήστος Βοσκόπουλος ενθάρρυνε την προσπάθεια αυτή, με το δελτίο τύπου του δήμου να αναφέρει

 Ο Δήμος Καισαριανής με χαρά ανακοινώνει την ένωση του «Εθνικού Αστέρα» με τον «Μικρασιατικό».
Η νέα ομάδα ονομάζεται "Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας" και "κουβαλάει" την ιστορία και των δυο ομάδων!
Η έδρα της ομάδας θα είναι το Δημοτικό Στάδιο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" και Πρόεδρος της ομάδας ο Ηλίας Μιχαηλίδης.
Η ένωση γίνεται σε μια εμβληματική στιγμή για την Καισαριανή και την Μικρασιάτικη ιστορία της πόλης, 100 χρόνια μετά την καταστροφή και σηματοδοτεί έναν ακόμα πυλώνα δημιουργίας των Μικρασιατών.
Ο "Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας" θέτει, από την πρώτη ημέρα, υψηλούς στόχους προσφέροντας κίνητρο στους Καισαριανιώτες φίλους του ποδοσφαίρου για να γυρίσουν στο γήπεδο και να καμαρώσουν την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.
Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος ενθάρρυνε την ένωση πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι δυο ομάδες ενωμένες θα καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν.
Ο Χρήστος Βοσκόπουλος, συνδράμοντας στη νέα προσπάθεια, πρόσφερε στην ομάδα τη γραφιστική υποστήριξη για τον σχεδιασμό του εμβλήματος και των στολών της ομάδας, μέσω του τμήματος επικοινωνίας του Δήμου.
Η επίτευξη των στόχων του "Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα" θα δώσει ώθηση σε όλα τα σωματεία της πόλης, αφού η Καισαριανή θα μπει ξανά δυναμικά στον χάρτη του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας.
Αποκλειστικός χορηγός της ομάδας είναι η εταιρεία “APRENTA”.
H “APRENTA” είναι εταιρεία αντιπροσώπευσης, εμπορίας και εκμίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35