social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Κηπούπολη, 2-0 το Παλαιό Φάληρο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Κηπούπολη, 2-0 το Παλαιό Φάληρο

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η Κηπούπολη στο σημερινό ματς με το Παλαιό Φάληρο επικρατώντας με 2-0 για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι νεοφώτιστοι πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα αφού έφτασαν τους 20 βαθμούς και έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας αφού η διαφορά που τους χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Γαζή δεν τα κατάφερε μένοντας στην τελευταία θέση με 10 πόντους.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου γνώριζε ότι για να είχε αξία το... διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, θα έπρεπε να επικρατήσει και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο.

Στο 44' ο Τζαμαλής έκανε το 1-0, με τον Κωνσταντινίδη στο 61' να κάνει το 2-0.

Το Φάληρο προσπάθησε να αντιδράσει όμως γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, έχοντας δοκάρι στο 80'.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίπου) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Λίτσας, Λάππας, Ταμπάκης (65 Σταματής), Λάππας Κ., Τζαμαλής (89' Φαρμάκης), Λιαγκόζης (76' Μωραϊτης), Κωνσταντινίδης, Σταυρόπουλος, Ασκοτίρης (86' Καραλής)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Μεσσήνης, Διγενής, Ντζαβίδας, Μπέλερης, Μπούσι (63' Τσανκολάρι), Παπαευθυμίου, Σενάι (84' Χασιώτης), Φωτιάδης (84' Σκόρδος), Μουρτίδης (46' Γκιώνης), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35