social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυκερίδης: Μας ικανοποίησε η αμυντική μας λειτουργία και η διάθεση που βγάλαμε

Λυκερίδης: Μας ικανοποίησε η αμυντική μας λειτουργία και η διάθεση που βγάλαμε

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Άρη Καλαμακίου μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα στο φιλικό με τον Ηλυσιακό (δείτε εδώ).

Στις τάξεις του συλλόγου και συγκεκριμένα το τεχνικό επιτελείο αναγνωρίζει ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αφού είχε την κατοχή και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Παρ' όλα αυτά, η συμπεριφορά που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές κυρίως στην αμυντική τακτική ευχαρίστησε σε ικανοποιητικό βαθμό τον προπονητή των νεοφώτιστων, Μιχάλη Λυκερίδη, ο οποίος σχολίασε στο soccerlive.gr τα εξής: ''Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον Ηλυσιακό να είναι πάρα πολύ καλός. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία γιατί θα το χρειαστούμε και στο πρωτάθλημα. Στο α' μέρος είχαμε καλή αμυντική διάταξη. Στο β' μέρος είχαμε κάποιες προϋποθέσεις όμως παρουσιάσαμε προβλήματα στην ανάπτυξη καθώς δεν υπάρχει ακόμη ομοιογένεια λόγω των συνεχόμενων απουσιών που υπάρχουν στις προπονήσεις. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την ενέργεια και διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε θα ρίχναμε βάση σε άλλα πράγματα. Άλλωστε μας λείπουν και πέντε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και ήταν λίγο... άτοπο να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα''.

Κατά τα άλλα, πολύ καλές εντυπώσεις αφήνουν μέχρι στιγμής δυο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές του Πανιώνιου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από πλευράς διοίκησης ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Για το Σάββατο στις 18.00 έχει προγραμματιστεί εντός έδρας φιλικό με το Παλαιο Φαληρο.


Σχετικά άρθρα

Ντόκος: Είμαστε βελτιωμένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι

Ενίσχυση με Ζαρταλούδη για τον Υμηττό

Με σούπερ Δημογιάννη οι Τράχωνες 0-4 τα Ιλίσια 2004

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35