social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διατήρησε το προβάδισμα ο ΠΑΟ Ρουφ, 0-0 στο ντέρμπι με την Ηλιούπολη

Διατήρησε το προβάδισμα ο ΠΑΟ Ρουφ, 0-0 στο ντέρμπι με την Ηλιούπολη

Δεν ανέδειξε νικητή το σπουδαίο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ με την Ηλιούπολη και τον ΠΑΟ Ρουφ να μένουν στο 0-0 για την 19η αγωνιστική.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και θύμισε άλλες εποχές με τους φιλάθλους των δυο ομάδων να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα χωρίς να δώσουν δικαίωμα για το παραμικρό.

Με το βαθμό αυτό ο ΠΑΟ Ρουφ παραμένει φαβορί για τον τίτλο αφού διατήρησε τη διαφορά από τον Ήλιο και έδειξε ότι έχει όλα τα εφόδια για να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα ο ΠΑΟ Ρουφ πατάει καλύτερα στο ματς και δείχνει επικίνδυνος στις επιθέσεις του ενώ και η Ηλιούπολη προσπάθησε αρκετά ωστόσο δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 20' ο Επιτροπάκης έκανε το φάουλ όμως ο Μπανιάς δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελα. Στο 27' το σουτ του Σταύρου μπλόκαρει ο Κουνάδης, ενώ στο 40' σουτ του Τεττέι έφυγε μόλις άουτ.

Στο 53' ο Επιτροπάκης έκανε το φάουλ όμως η κεφαλιά του Ρούπι πέρασε μόλις άουτ.

Στο 57' η Ηλιούπολη απώλεσε σημαντική ευκαιρία όταν ο Μπούτιβας σέντραρε στο πρώτο δοκάρι στο Σαλαπάτα όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 77' ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων, Ρούπι έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 81' ο Τζώρτζης σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 87' ο Κουνάδης έδειξε τα αντανακλαστικά του απομακρύνοντας το σουτ του Γάγγου.

Άριστη η διαιτησία του Ευαγγέλου.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Θυμιανός, Αγοραστός, Μπούτιβας, Γεωργιάδης, Γάγγος (87' Κωτσερίδης), Ορφανός, Γκούγκας, Σαλαπάτας. Φέρτης (63' Αγκόλι)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Ψαρράς, Βενάρδος (87' Μπένα), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τύρπος, Τεττέι, Ρούπι (90' Τριανταφύλλου) Επιτροπάκης (63' Γεωργουδάκης), Δανασής (71' Τζώρτζης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35