social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Μεγάλη προσμονή για την πρεμιέρα Ι Σταθερή αξία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Ήφαιστος

Δημητρίου: Μεγάλη προσμονή για την πρεμιέρα Ι Σταθερή αξία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Ήφαιστος

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ από τον ΑΟ Καλαμακίου ανήκει στο παρελθόν και στον Πανερυθραϊκό στρέφονται στο ματς της πρεμιέρας όπου για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου, οι κόκκινοι φιλοξενούνται στο γήπεδο του Ηφαιστου από την ομώνυμη ομάδα.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Δημητρίου, θα περιμένει να εκτιμήσει την κατάσταση του Μπαμπαλούκα που δέχτηκε στο ματς Κυπέλλου ένα χτύπημα στο μετατάρσιο και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, όπως και εκείνη των Καλογερή και Αχαρονιάν των οποίων τα δελτία δεν είναι έτοιμα.

Ο νεαρός τεχνικός αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα που έχει έναν έμπειρο προπονητή και γενικά είναι σταθερή αξία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Είναι ένα ματς πρεμιέρας και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας δίνει ένα πλεονέκτημα στον αντίπαλο και σίγουρα οι πρεμιέρες δεν επιτρέπουν να κάνεις προβλέψεις με σιγουριά.

Πιστεύω θα γίνει ένα ωραιο ματς και ανυπομονούμε σαν οργανισμός να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρο και εύχομαι να γίνει ένα ωραιο πρωτάθλημα και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35