social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαλάνης στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Γαλάνης στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Θύελλα Αγιου Δημητριου.

 Μεταγραφή "βόμβα" ενεργοποίησε η ομάδα μας που ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Λάμπρο Γαλάνη, δείχνοντας τις διαθέσεις της, τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Ο Γαλάνης βρέθηκε στα γραφεία της Θύελλας της προηγούμενες ημέρες, του παρουσιάστηκε το πρότζεκτ της ομάδας και συμφώνησε με τον πρόεδρο Τάσο Τσακόγιωργα, ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γιαννόπουλου.
Βιογραφικό
Ο 24χρονος υψηλόσωμος στόπερ, έχει γεννηθεί το 1998 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ακαρνανικού, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε και στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Το φθινόπωρο του 2016 μετακομίζει στο Νομό Χανίων, όπου έχει εισαχθεί μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων στο Τμήμα Ηλ./ Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης και την περίοδο 2016-2017, παίζει με την Δόξα Παχιανών στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΧ.
Λίγο αργότερα, επιστρέφει πάλι στον τόπο καταγωγής του και αγωνίζεται με τον Ακαρνανικό Φυτειών στην Α΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Εν συνεχεία παίρνει «μεταγραφή» στο ΠΑΔΑ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) και με τον ερχομό του στην Αθήνα, εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου τη σεζόν 2018-2019, καταγράφει 22 συμμετοχές και ένα (1) γκολ στην Α΄ Αθήνας.
Την επόμενη περίοδο 2019-2020 φοράει 18 φορές (2 γκολ) την φανέλα του Άγιαξ Ταύρου στην Α΄ ΕΠΣΑ.
Συνεχίζει στην Ελλάς Ποντίων, όπου την… λειψή (λόγω πανδημίας) σεζόν 2020-2021 στην Α΄ Πειραιά, καταγράφει 5 συμμετοχές.
Την αγωνιστική χρονιά (2021-2022),ο Γαλάνης, στο α΄ μισό έπαιξε σε 10 ματς (2 γκολ) με την Ελλάς Ποντίων στην Α΄ ΕΠΣΠ, ενώ στο β΄ μισό κατέγραψε 11 εμφανίσεις στην ίδια κατηγορία με τον Παννεαπολικό.
Λάμπρο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θύελλας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35