social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρίζος Όσο θέληση και αν υπάρχει, από μόνη της δεν φτάνει

Ρίζος Όσο θέληση και αν υπάρχει, από μόνη της δεν φτάνει

Στο γεγονός ότι οι απουσίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο και επηρέασαν την απόδοση της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Παλαιου Φαληρου, Αλέκος Ρίζος, αμέσως μετά την ήττα της πρεμιέρας από τα Σούρμενα με το βαρύ 0-4.

Το σχολιο του

"Οι απουσίες μας κόστισαν. Όσο και αν θέλεις υπάρχουν όρια που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις. Τέσσερις βασικοί παίκτες τραυματίες δεν είναι δυνατό να αντικατασταθουν. Όσο κι αν υπάρχει θέληση δεν φτάνει από μονη της. Από τον Αύγουστο που άρχισε η προετοιμασία ούτε σε ένα φιλικό δεν μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε το σχήμα που ήθελα. Αποτέλεσμα να λείπει η συνοχή και κάποιοι παίκτες να μην έχουν την προσωπικότητα που απαιτείται. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και περιμένω τις επιστροφές αν αυτές υπάρχουν. Μαθημενοι στα δύσκολα θα συγκεντρωθουμε στον αγώνα με την Αγία Ελεουσα. Αξιοσημείωτο ότι ο στόπερ Τριανταφυλλιδης ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν τελειώσει η προθέρμανση. Αυτό από μόνο του επηρέασε τόσο τους συμπαίκτες, όσο και την τακτική που αναγκαστικά διαφοροποιήθηκε.
Πρέπει γρήγορα να αφήσουμε πίσω το κακό αυτό αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι κλισέ ότι είναι νωρίς ακόμα, αφού ξέρω πόσο έχουμε δουλέψει και τι δυνατότητες έχουμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35