social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Μπόλλη ο Χολαργός το ντέρμπι, 1-0 τους Τράχωνες

Με Μπόλλη ο Χολαργός το ντέρμπι, 1-0 τους Τράχωνες

Ο Χολαργός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ αφού επικράτησε με 1-0 των Τραχώνων για την 2η αγωνιστική.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Οι κυανόλευκοι, παρότι δεν είχαν επίσημο ματς στο πρωτάθλημα δεδομένου ότι την 1η αγωνιστική είχαν ρεπό, πήραν το ζητούμενο από τον αγώνα που ήταν η νίκη, σε αντίθεση με την ομάδα από τον Άλιμο που για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και μένει πίσω στη βαθμολογία.

Η αποχή επηρέασε σίγουρα και τις δυο ομάδες ειδικά στο πρώτο μισάωρο του αγώνα καθώς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο, ο Χολαργός δημιουργούσε απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ευαγγέλου και ειδικά στο πρώτο μισάωρο του β' ημίχρονου όπου η κυριαρχία του ήταν καθολική.

Από τη στιγμή που έγινε το 1-0 ο Χολαργός δεν κινδύνεψε καθόλου και διαχειρίστηκε το ματς όπως θα έπρεπε, ενώ, προσπάθησε να απειλήσει στην αντεπίθεση, χωρίς να έχει την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κλειδώσει το ματς.

Το τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Σπύρου Μόχλα, Μάριος Μπόλλης στο 70' με κοντινό σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Τραντά και Τζανή.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μοχλας) Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (71' Πιπεράς), Ντάλταρης, Βλασσόπουλος, Τσίρος, Κοντογιάννης, Μπαλαχτσής (53' Ζαχαρόπουλος), Κετσετζόγλου, Τσιαντής (46' Μπόλλης), Σκούμας (82' Ξύδης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντωνης Τσιμπακης) Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης (90' Πρόι), Κολλινιάτης, Γιατράς, Στεφανής (72' Κικίδης), Τσιουρής (65' Μανωλιάδης), Κούτρας, Πλούμης, Δημογιάννης, Βουρλούμης (72' Καραγιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35