social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιτροπάκης: Έχει μέταλλο σαν ομάδα ο ΠΑΟ Ρουφ

Επιτροπάκης: Έχει μέταλλο σαν ομάδα ο ΠΑΟ Ρουφ

Ο Κώστας Επιτροπάκης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε απόδοση που αγωνίζονται στον ΠΑΟ Ρουφ τη φετινή χρονιά.

Σε όλα τα ματς ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχει δείξει την ποιότητα του συμβάλλοντας ώστε η "Αούστρια" να βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος με δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το ντέρπι με τον ΓΣ Ηλιούπολης λέγοντας: "Έγινε ένα παιχνίδι,μέσα σε αθλητικά πλαίσια,στο οποίο συνυπήρξαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων,χωρίς να γίνει κάποιο επεισόδιο,κάτι το οποίο είναι θετικό για το ποδόσφαιρο,γενικοτερα. Αγωνιστικά,το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές φάσεις,θεωρώ όμως ότι αν είχαμε εκμεταλλευτεί καλύτερα κάποιες από αυτές,θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει εμείς".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα στοιχεία που θα κρίνουν το πρωτάθλημα, ο ικανότατος άσος δήλωσε: "Αυτό που κρίνει ένα πρωτάθλημα είναι η διάρκεια που έχει μια ομάδα και η σταθερότητα. Εμείς έως τώρα έχουμε αποδείξει ότι και οικογένεια είμαστε και ότι έχουμε μέταλλο σαν ομάδα με όλα αυτά τα συνεχόμενα αποτελέσματα."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35