social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο βαθμό ο Άτταλος στο Ελληνικό, 0-0 με τα Σούρμενα

Σπουδαίο βαθμό ο Άτταλος στο Ελληνικό, 0-0 με τα Σούρμενα

Σημαντικό βαθμό πήρε ο Άτταλος στο Ελληνικό που έμεινε στο 0-0 με τα Σούρμενα.

Μόλις στο 5' ο Μασάντο έκανε το απευθείας σουτ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 10 το σουτ του Τριάντη πέρασε άουτ.

Στο 11' ήταν η σειρά του Άτταλου να απειλήσει με τον Χρυσανθακόπουλο όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 12' ο Σαμιώτης έδιωξε το σουτ του Φαμπίνιο, ενώ στο 14' η κεφαλιά του Μαργαρίτη μετά το κόρνερ του Αρσενίου έφυγε ψηλά άουτ. Στο 17' ο Αρσενίου έπαιξε το 1-2 με τον Φαμπίνιο, με τον τελευταίο να γίνει κάτοχος της μπάλας και να σουτάρει όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο19' ο Τριάντης έφυγε σε αντεπίθεση και έκανε το σουτ όμως ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 26' ο Πετριτάι έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι όμως ο επερχόμενος Μαρινάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαμιώτη που βρίσκονταν εκτός θέσης καθώς οι αμυντικοί απομάκρυναν. Στην τελευταία φάση του α' μέρους το σουτ του Ρεθεμνιωτάκη στο 33' μπόκαρε ο Αθανασόπουλος.

Στο 47' ο Αρσενίου εκτέλεσε το κόρνερ όμως η κεφαλιά του Φαμπινιο περασε άουτ, ενώ και στο 51' η προσπάθεια του Βραζιλιάνου άσου πέρασε άουτ. Στο 61' ο Σαμιώτης απομάκρυνε το σουτ του Πετριτάι ενώ στο 65' ο τερματοφύλακας του Άτταλο μάζεψε με τα χέρια το φάουλ του Φαμπίνιο. Στο 69' ο Σαμιώτης και πάλι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αρσενίου ενώ στο 74' ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Φαμπίνιο μετά την πάσα του Πετριτάι.

Στην τελευταια φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις ο Μαργαρίτης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Παναγιώτη Οικονόμου όμως ο τελευταίος έκανε κακό κοντρόλ και ανάγκασε τον Σαμιώτη να μπλοκάρει.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζης) Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής Τσομπάνης (46' Νομικός (82' Γιαννόπουλος), Πετριτάι, Μαργαριτης, Αρσενίου, Μασάντο, Μακρυνόρης (82' Οικονόμου Π.)

ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιώργος Κασάπης) Σαμιώτης, Ρεθεμνιωτάκης, Στεφάνου, Νικολάκης (90+3' Μποζινάκης), Πανάκης, Δούκας, Λίκα (46' Πανταγιας), Φούντας, Κολλόκας, Χρυσανθακοπουλος (50' Κουτσοπουλος), Τριάντης.

 


Σχετικά άρθρα

Η Διανα στην επόμενη φάση, 3-0 το Παλαιο Φάληρο

Πανακούλιας: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Ευχαριστεί Τούμπουρο ο Ηλυσιακός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35